De website Hope.com komt nu uit op een pagina met uitleg over Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) heeft geen centraal geregeld marketing team en is dus afhankelijk van mensen in de community. Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, werpt zichzelf op als een van de nieuwe grote marketeers van BTC.

Saylor besloot met zijn bedrijf een groot gedeelte van hun reserves ($425 miljoen) in bitcoin te stoppen. Een opmerkelijke stap, want het bedrijf is ook nog eens beursgenoteerd.

MicroStrategy heeft ook een aantal waardevolle websites urls in hun portfolio. Volgens Saylor biedt bitcoin hoop in deze tumultueuze dagen en daarom stuurt hope.com je nu door naar een uitlegpagina over bitcoin.

Bitcoin en hoop

Op de website vind je tal van artikelen en video’s over bitcoin. De stap van MicroStrategy naar bitcoin wordt uitgelegd en ook de basics hebben een plaats op de pagina.

Saylor vond het geen goed idee om het spaargeld van zijn bedrijf nog langer in dollars aan te houden: “Ons vermogen op de bankrekening is als een smeltend ijsklont.”

Een snelle zoekpracht op Google leert ons dat hope.com niet de populairste websitelink is voor mensen die opzoek zijn naar hoop. Misschien kunnen de copywriters van MicroStrategy daar nog aan werken.

Saylor verwoord zijn beweegredenen in een tweet:

Promotie

MicroStrategy heeft nog meer waardevolle links in hun bezit. Eerder verkochten ze voice.com aan de EOS blockchain. Strafpunten voor het bedrijf van Saylor.

Andere websites in hun portfolio zijn: Wisdom.com, Strategy.com en Glory.com. Wie weet kan MicroStrategy ook hier op termijn wat leuks mee doen om bitcoin te promoten.

Om bij het onderwerp ‘hoop te blijven, hieronder een paar positieve bitcoin nieuwtjes:

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!