bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: 200.000 BTC staat vast bij OKEx

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,942.27.  Dat is 2.12% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0084 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $221,200,170,615.12 met een circulatie van 18,522,456 BTC.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Tether en andere stablecoins goed voor $20 miljard aan marktwaarde

Stablecoins zijn inmiddels een belangrijke tool om in bitcoin te handelen. Niet voor niets groeit de vraag naar deze plaatsvervangers van traditionele valuta gestaag door. Op dit moment is er meer dan $20 miljard aan stablecoins in omloop.

Recordmaand voor Bakkt: Institutioneel geld wil blootstelling aan Bitcoin

Bakkt heeft weer een goede maand achter de rug. Het derivatenplatform voor institutionele beleggers registreerde in oktober een niet eerder vertoond hoog volume voor de fysiek geleverde Bitcoin. Het laat zien dat de vraag naar blootstelling aan de cryptomunt onder het ‘grote geld’ toeneemt.

Nog geen duidelijkheid over de 200.000 Bitcoin (BTC) van OKEx

Klanten van de beurs OKEx moeten nog even geduld moeten hebben. Er is namelijk nog steeds geen duidelijkheid wanneer de exchange de opnames van Bitcoin en andere cryptovaluta kan hervatten. Wel is er iets meer bekend over de zaak in het algemeen.

Gisteren werd duidelijk dat de Bitcoin beurs de opnames van klanten niet kon voltooien. Een belangrijke pion van het platform moest zich melden bij de lokale autoriteiten. Dit was de persoon met de private key die in het proces van opnames essentieel is.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!