Goedemorgen Bitcoin: ‘98% van alle BTC in de plus’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 18,715.76USD. Dat is -6.23% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0053430902BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 358,292,881,894.23 met een circulatie van 19,143,912 BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Onderzoek: “98% van alle Bitcoin in bezit staat nu op winst”

Maar liefst 98% van alle Bitcoin (BTC) staat op winst, vanwege de recente rally van de koers. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Glassnode.

De marktonderzoeker uit Berlijn heeft gekeken naar Bitcoin transacties die verder nog niet zijn uitgegeven. Daar is een technische term voor: Unspend Transaction Output (UTXO).

Een UTXO is een beetje BTC, waarvan jij kunt aantonen dat het van jou is, want je hebt de private key in handen. Feitelijk is het een transactie die nog niet verder is uitgegeven en daarom nog in beheer van de ontvanger.

Paul Tudor Jones vergelijkt Bitcoin (BTC) met Apple aandeel in 1980

De Bitcoin prijs is deze week door de $13.000 gegaan, maar we zitten pas in de “eerste inning”. Dat zegt Paul Tudor Jones in een interview met nieuwszender CNBC.

De invloedrijke Wall Street investeerder werd geïnterviewd door de charmante Meltem Demirors, oprichtster van bitcoin – en cryptofonds Coin Shares.

PayPal wil Bitcoin bedrijven kopen, BitGo op verlanglijst

Gisterenavond laat meldde Bloomberg dat PayPal geïnteresseerd is om de Bitcoin bewaarservice BitGo over te nemen. De betalingsverwerker maakte eerder deze week bekend de aankoop en verkoop van Bitcoin en andere cryptocurrency’s te gaan integreren. Nu blijkt dat ze ook interesse hebben in de overname van (andere) cryptobedrijven.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...