Bron: WIkimedia

Game of Thrones ster Maisie Williams gaat overstag en koopt Bitcoin

Niet alleen miljardairs Stanley Druckenmiller en Ricardo Pliega stappen op de Bitcoin trein, ook celebrities ontdekken de cryptomunt.

Daar mogen we nu ook Maisie Williams aan toevoegen. Ze is bekend als het karakter Arya in Game of Thrones en ze is nu officieel precoiner-af.

Bitcoin celebrity

Maandag vroeg ze haar Twitter-volgers in een poll of ze “long moest gaan op bitcoin”. Niet alleen haar 2,7 miljoen volgens gingen in op deze oproep, maar natuurlijk ook de Bitcoin community.

Van de iets meer dan 900.000 reacties, stemde net iets minder dan de helft voor ‘long’.

Met de term long speculeert een belegger op een prijsstijging. Short gaan impliceert dat de investeerder anticipeert op een prijsdaling.

Williams is misschien wel het bekendst met haar rol als Arya Stark in de serie Game of Thrones, waar ze verschillende prijzen voor won.

Ook speelde ze als Rahne Sinclair, alias Wolfsbane, in The New Mutants. Volgens de website celebritynetworth.com is het vermogen van Maisie Williams $6 miljoen en verdient ze als 23-jarige actrice ongeveer $150.000 per episode.

Op Instagram geniet ze van een totaal aan 11 miljoen volgers. Ondanks dat de meerderheid van de antwoorden Bitcoin niet aanraadde, ging ze toch overstag.

“Bedankt voor het advies. Ik heb er toch een paar gekocht.’

Elon Musk

Veel bekende namen bemoeiden zich met de discussie. Het heeft wel wat weg van de situatie rondom J. K. Rowling, die in mei op Twitter om soortgelijk advies vroeg. Net als toen, was ook nu Elon Musk weer van de partij in de comments. Hij reageerde als volgt:

Wil je meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat!

Afbeelding: Wikimedia

De prijs in euro:

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!