Bitcoin Twitter reageert op recordprijs: ‘Op naar $20.000!’

De bitcoin (BTC) koers tikte op verschillende beurzen een nieuw prijsrecord aan. Bij Bitstamp brak bitcoin het vorige record van $19.738. Op het moment van schrijven staat de hoogste prijs op $19.825.

Op dit nieuws wordt uiteraard heugelijk gereageerd op bitcoin twitter. We hebben er een aantal voor je verzameld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Reactie op recordprijs bitcoin

Een leuke kijk op de nieuwe prijs van bitcoin in dollar.

Marc van der Chijs is optimistisch: als eerdere prijsbewegingen enige indicator zijn voor wat er komen gaat dan ziet het er goed uit voor de koers van bitcoin.

Het bitcoin ecosysteem is enorm gegroeid sinds het vorige record in 2017. Naast miljoenen particuliere investeerders zijn er nu vooral meer instituten die meedoen. Familiy officies, fondsen en andere partijen tonen interesse in BTC.

Met de huidige aandacht en de nieuwe recordprijs kunnen we rekenen op nog meer interesse vanuit deze kant. Of dat ook zo blijft als/wanneer de koers weer eens een flinke duik maakt valt te bezien, maar de interesse is er nu.

Jameson Lopp feliciteert iedereen met het overleven van de daling vanaf het hoogtepunt. De koers bereikte eind 2017 een recordhoogte. Bijna 3 jaar later staat BTC er beter voor dan ooit.

?

Tyler Winklevoss heeft samen met zijn broer Cameron voor miljarden aan bitcoin in bezit. Daarnaast runnen zij ook samen de Amerikaanse beurs Gemini. Kortom: de champagne kan ook bij de gebroeders Winklevoss uit de koelkast. Zij worden met de minuut rijker en rijker.

Een andere Amerikaan meldde zich eerder dit jaar ook op het strijdtoneel. Michael Saylor kocht met zijn bedrijf MicroStrategy voor $425 miljoen aan bitcoin op een gemiddelde prijs van $11.111. De boekhouders aldaar zullen blij zijn.

Pierre Rochard is een uitgesproken bitcoiner en geeft nog even wat(ongevraagd) advies.

?

Niet iedereen is blij

Niet iedereen is positief. Er is nog altijd een grote groep partijen die bitcoin simpelweg niets vinden en/of niet begrijpen. Denk aan oude goldbugs of mensen die gewoon nog niet bezig zijn met bitcoin.

Het perfecte voorbeeld daarvan is de Amerikaan Peter Schiff. Hij kent bitcoin al jaren en is een van de meest prominente criticasters, hij verkiest ”zijn’ goud nog altijd boven bitcoin.

Hij heeft ook kritiek op de prijsontwikkeling van bitcoin. Volgens Schiff reageert de prijs van bitcoin heftig op eerder nieuws: Guggenheim Partners koopt voor $500 miljoen Bitcoin bij Grayscale.

Schiff is zuur en blijft ongetwijfeld de komende jaren actief twitteren over bitcoin.

‘Onze’ eigen NOS doet ook een duidt in het zakje en komt met een bijzonder kort artikel over de koers van bitcoin. De auteur lijkt niet bepaald fan.

Het artikel kan nog geüpdatet worden, maar voorlopig is dit alles wat er op de website te lezen is:

Reactie van NOS op de bitcoin koers. Bron:

Bitcoin Twitter reageert op recordprijs: 'Op naar $20.000!'

Via Twitter wordt er ook gereageerd op het artikel van de NOS. Bitcoin is meer dan ‘wat de gek ervoor geeft’. En dat wordt steeds duidelijker.

Luister ook:

De bitcoin prijs in euro’s:

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...