Goedemorgen Bitcoin: breekt prijsrecord en stoomt door!

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin prijs breekt de grens van $20.000. Wat is er veranderd sinds het prijsrecord van 2017?

De bitcoin prijs schoot gisteren officieel door de $20.000 heen. Waar de koers al enkele dagen tegen deze psychologische grens aanhing, brak de grafiek door richting de $22.000. Het is bijna drie jaar geleden dat Bitcoin op deze recordprijs stond. Dit jaar is er echter heel veel anders dan toen.

Nieuw beleggingsfonds wil $1 miljard aan Bitcoin en Ether hebben in 2021

Grote investeerders en bedrijven melden zich inmiddels aan het front in de strijd om bitcoin. Een hedgefonds heeft een speciale tak opgericht om groots in te kopen in de wereld van bitcoin en andere cryptocurrency’s.

Eric Peters, directeur van One River Asset Management, slaat de handen ineen met een andere hedgefondsmanager genaamd Alan Howard. Samen willen zij in het begin van 2021 minstens $1 miljard aan bitcoin en ether in beheer hebben.

Britse fondsmanager koopt voor $744 miljoen Bitcoin ‘als verzekeringspolis’

Ruffer Investment investeert 744 miljoen dollar in Bitcoin (BTC) en wisselt daarmee goud in voor de cryptomunt. Dat is zo’n 2,7% van de assets die de Britten in beheer hebben. Het gaat naar verluidt om 45.000 BTC.

Daarmee zijn ze het volgende bedrijf dat een deel van zijn kasmiddelen reserveert voor het digitale goud.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...