Bitwise promoot Ethereum met innovatieve NFT TV-spot

2011 totale weergaven
|

Bitwise Asset Management heeft een baanbrekende nationale reclamecampagne voor Ethereum gelanceerd, met de eerste tv-spot die als een NFT is geslagen.

De veelzijdigheid van Ethereum laten zien

Bitwise Asset Management maakt Ethereum mainstream met een nieuwe reclamecampagne, waarin de mogelijkheden van de blockchain worden belicht in vergelijking met traditionele financiële systemen.

NFT-integratie in TV-reclame

Voor het eerst in de branche kan de advertentie als een NFT worden geslagen op het Zora-platform, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan Ethereum-ontwikkelaars en de acteurs in de advertentie, ter illustratie van de directe compensatievoordelen van blockchain.

Creativiteit in samenwerking

Bitwise werkte samen met creatief bureau Studio City PXL en productiebedrijf Revolver Films om een gedenkwaardige en effectieve promotiecampagne te maken.

De educatieve missie van Bitwise

Sinds de oprichting in 2017 loopt Bitwise voorop als het gaat om onderwijs en investeringen in cryptocurrency. Deze campagne benadrukt Bitwise’s inzet voor publiek onderwijs en het bevorderen van de adoptie van Ethereum en andere digitale activa.

Door Ethereum te demystificeren en de praktische toepassingen te benadrukken, streeft Bitwise naar meer begrip en acceptatie van blockchaintechnologie

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....