Crypto expert onthult top 3 solana meme coins – zijn dit crypto’s om in de gaten te houden?

2856 totale weergaven

De Solana blockchain wordt met de dag bekender en daarmee ook de projecten die gelanceerd worden op de blockchain. De on-chain metrics laten duidelijk zien dat de activiteit op de Solana blockchain dit jaar fors is toegenomen. Wat betekent dit voor de toekomst van Solana en zijn er nog meme coins waar investeerders van kunnen profiteren?

Als we kijken naar het aantal adressen die deze maand actief zijn geweest op de blockchain, zien we een aantal van 16,02 miljoen. De maand juli is nog niet voorbij en kan nog een grote toename zien in het aantal actieve adressen. Vorige maand zagen we het aantal actieve adressen oplopen naar 47,50 miljoen, wat een hoogtepunt in activiteit voor de Solana blockchain betekende.

De bekendste meme coin op de Solana blockchain is ongetwijfeld $BONK, waarvan de koers met maar liefst 25,500% toenam binnen een korte periode. Dat er kansen voor investeringen te vinden zijn op de Solana blockchain is gebleken met de komst van BONK in begin 2023.

Welke meme coins blinken op dit moment uit?

Er zijn op dit moment meerdere meme coins die erg goed presteren. Een van deze meme coins is $POPCAT, die zich in de top 10 meme coins op de Solana blockchain bevindt. De koers van POPCAT nam in de afgelopen twee weken met een forse 50% toe. Hierdoor staat de koers van POPCAT rond $0,448 en heeft de meme coin een marketcap van meer dan $ 400 miljoen.

Alhoewel POPCAT geen werkelijke functie heeft binnen de crypto sector, heeft het een grote community weten te opbouwen. Eveneens als POPCAT, presteert $MICHI ook goed. De koers van MICHI zou binnenkort wel eens flink kunnen toenemen nu het team achter het project heeft aangekondigd dat het van plan is om MichiSwap te gaan lanceren. Ook de komst van MICHI NFT’s en een MICHI NFT-marktplaats staat in de planning van het cryptoproject. Kortom, genoeg reden voor de koers van MICHI om te gaan stijgen.

Een andere grote meme coin, die bij veel meme coin liefhebbers in de portfolio staat, is DogWifHat. Binnen een periode van drie maanden wist $WIF een marketcap van $ 1,5 miljard te bereiken. De koers steeg daardoor dan ook maar liefst met meer dan 6000%. Sinds de lokale top van $WIF, die rond $ 4,85 is neergezet, is de koers ruim 65% in waarde vermindert.

Wat betekent dit voor de koers van Solana?

Hoe meer er wordt gehandeld in meme coins op de Solana blockchain, hoe belangrijker de native token van de blockchain begint te worden. Dit hebben we dan ook teruggezien in de koers van SOL in het afgelopen anderhalf jaar. Een stijging van 2500% vanaf de low van de bear market werd waargenomen, wat aangeeft dat de activiteit en de interesse op de Solana blockchain flink is toegenomen. Solana is een van de best presterende altcoins in de huidige top 10  en heeft enkele plekken weten te stijgen in het afgelopen jaar.

De koers van Solana staat momenteel op $ 140 en is deze week met 7% in waarde toegenomen. In de onderstaande afbeelding is duidelijk te zien dat SOL bezig is met een beweging naar boven.

SOL/USD - Bron : TradingView
SOL/USD – Bron : TradingView

De uptrend wordt bevestigd door higher lows en higher highs die we kunnen terugzien in de koers. Dit is niet alleen positief voor de koers van Solana, maar voor de gehele blockchain. Door de stijging van SOL, zouden meme coins zomaar eens een forse stijging kunnen doormaken.

PlayDoge, WienerAI en Shiba Shootout wekken interesse van investeerders met presale

PlayDoge, WienerAI en Shiba Shootout zijn drie presale crypto’s om in de gaten te houden. Investeerders die vaak te laat zijn bij crypto munten die een forse stijging doormaken, zijn bij deze drie presale crypto’s aan het juiste adres.

Tijdens de presale van deze projecten wordt de token vroegtijdig verkocht, voordat deze verschijnt op een exchange. Investeerders die er vroeg bij zijn kunnen dus profiteren van het feit dat het grote publiek nog niet bekend is met deze crypto munten.

PlayDoge – $PLAY-token haalt $ 5,6 miljoen op

Het eerste presale project is PlayDoge, die tijdens zijn presale de $PLAY-token verkoopt. De $PLAY-token heeft sinds de lancering al $ 5,6 miljoen weten op te halen.

De reden waarom er al zo’n groot bedrag is opgehaald heeft waarschijnlijk te maken met het P2E (Play-To-Earn) spel dat vergelijkbaar is met het nostalgische spel TamaGotchi. Spelers van het spel moeten hun huisdier verzorgen en kunnen deze trainen om nieuwe opdrachten te ontgrendelen.

Het voltooien van opdrachten levert $PLAY-tokens op. Het spel is dus niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens lucratief. Daarnaast is het ook mogelijk om de $PLAY-token te staken. Hiermee kan een passief inkomen verdiend worden, omdat de rente momenteel 87% bedraagt.

De $PLAY-token is te koop via de officiële website van het project en kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT of creditcard tegen een koers van $ 0,00518

WienerAI – $WAI-token verzamelt $ 7,3 miljoen met presale

Het tweede presale project is WienerAI. Sinds de lancering van de presale crypto is er al meer dan $ 7,3 miljoen opgehaald, wat aangeeft dat investeerders geïnteresseerd zijn in deze presale.

Dat zou wel eens kunnen komen door de technologie van WienerAI. Het platform heeft namelijk een hulpmiddel opgericht dat investeerders helpt met het maken van handelsbeslissingen door middel van kunstmatige intelligentie. Hierdoor wordt het makkelijk voor investeerders om de beste meme coins te vinden die een fors rendement kunnen opleveren.

Eveneens als PlayDoge, is het bij WienerAI ook mogelijk om de $WAI-token te staken. Dit levert een rente van 152% per jaar op.

Ben je geïnteresseerd in de $WAI-token? Schaf dan vandaag nog de $WAI-token aan met ETH, USDT, BNB of creditcard tegen een koers van $ 0,00073 via de officiële website.

Shiba Shootout – $SHIBASHOOT-token haalt binnen twee weken meer dan een half miljoen op met presale

Het derde presale project is Shiba Shootout. Dit presale project is gebaseerd op Shiba Inu en speelt zich af in een westers thema. De presale van de $SHIBASHOOT-token heeft al meer dan $ 500,000 opgehaald bij vroege investeerders.

Wat deze presale crypto interessant maakt, is het feit dat bezitters van de $SHIBASHOOT-token kunnen stemmen over welke stappen het project in de toekomst zal gaan nemen.

Dit maakt Shiba Shootout dus een democratisch besloten project, wat voor investeerders interessant is. Daarnaast organiseert het team achter Shiba Shootout ook een grote giveaway, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Wacht dus niet langer en koop $SHIBASHOOT vandaag nog. Dit kan via de officiële website met ETH, BNB, USDT en creditcard tegen een koers van $ 0,0195

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...