Kraken wordt officiële cryptopartner van Atlético Madrid

1833 totale weergaven

Atlético Madrid en Kraken kondigen een samenwerking aan om cryptocurrency bewustzijn onder Spaanse voetbalfans te bevorderen, waardoor Kraken de officiële Crypto & Web3 partner en de officiële Sleeve Partner voor alle Atlético Madrid heren en dames voetbalkleding wordt.

Aankondiging partnerschap

Kraken, een toonaangevend cryptocurrency platform, is een samenwerking aangegaan met Atlético Madrid, een van de meest gerenommeerde voetbalclubs van Spanje.

Vanaf het seizoen 2024/2025 wordt Kraken de officiële Crypto & Web3 partner en de officiële Sleeve Partner voor alle heren- en damesvoetbalshirts van Atlético Madrid.

https://twitter.com/krakenfx/status/1811023279869624644

Sport en cryptocurrency samenvoegen

Deze samenwerking is gericht op het samenvoegen van de werelden van sport en cryptocurrency en biedt fans nieuwe ervaringen en een revolutie in hun interactie met hun favoriete team.

De samenwerking betekent een mijlpaal voor beide organisaties en bevordert innovatie en wereldwijde betrokkenheid van fans.

Gedeelde waarden en innovatie

Atlético Madrid’s Chief Revenue and Operating Officer Óscar Mayo benadrukte de gedeelde waarden tussen de twee entiteiten: “Bij Atlético Madrid streven we naar innovatie en technologie.

Kraken is de perfecte partner om ons te helpen deze doelen te bereiken en onze fans een digitale ervaring te bieden die verder gaat dan het stadion.”

Over Kraken

Kraken, opgericht in 2011, is wereldwijd een van de meest vertrouwde en veilige cryptocurrency platformen. Met meer dan 13 miljoen klanten en een missie om de wereldwijde adoptie van crypto te versnellen, biedt Kraken een breed scala aan digitale activa en diensten, waaronder spothandel.

Nieuwe normen voor interactie met fans

De samenwerking tussen Atlético Madrid en Kraken zet een nieuwe standaard voor faninteractie, waarbij de opwinding van voetbal wordt gecombineerd met de innovatieve wereld van crypto.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....