Goedemorgen Bitcoin: Genesis stuurt $720 miljoen aan BTC naar Coinbase

5277 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Genesis Trading verkoopt $720 miljoen aan Bitcoin

Genesis Trading heeft onlangs $720 miljoen aan Bitcoin geliquideerd via Coinbase. Dit besluit maakt deel uit van een bredere strategie om activa te verkopen en fondsen vrij te maken.

De liquidatie van zo’n aanzienlijk bedrag benadrukt de aanhoudende activiteit en het belang van grote financiële instellingen in de cryptomarkt. Deze beweging heeft mogelijk ook invloed op de marktprijzen van Bitcoin, wat investeerders nauwlettend in de gaten houden. Het versturen van bitcoin naar een cryptobeurs gebeurde volgens data van Arkham Intelligence de afgelopen maanden.

Stacks komt met schrik vrij: SEC neemt geen maatregelen

Hiro Systems PBC, een toonaangevend bedrijf in blockchain-technologie, heeft goed nieuws ontvangen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Op 9 juli 2024 werd Hiro geïnformeerd dat het onderzoek naar hun Stacks Blockchain is afgesloten zonder dat er handhavingsmaatregelen zullen volgen. Deze beslissing werd officieel bevestigd in een brief van de SEC.

Illegale cryptomining in Maleisië kost $723M aan gestolen elektriciteit

Illegale crypto mining in Maleisië heeft sinds 2018 voor $ 723 miljoen aan elektriciteit gestolen, een aanzienlijk verlies dat wordt benadrukt door de onderminister van Energie Transitie en Water Transformatie van Maleisië.

De onderminister van Energie Transitie en Water Transformatie van Maleisië, Akmal Nasrullah Mohd Nasir, onthulde dat illegale crypto miners de afgelopen vijf jaar voor maar liefst $ 723 miljoen aan elektriciteit hebben gestolen. Deze onthulling kwam tijdens een evenement waar meer dan 2.000 in beslag genomen voorwerpen, waaronder Bitcoin mining apparatuur en elektrische apparatuur, werden afgevoerd.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...