Goedemorgen Bitcoin: koers Bitcoin flink in de lift en in Augustus herstellen Altcoins

4198 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Bitcoin koers stijgt naar $ 58.5K: Is de bearish trend eindelijk voorbij?

De Bitcoin koers is vandaag weer gestegen boven $ 58.500, nadat het eerder een dieptepunt van vijf maanden had bereikt op $ 53.500. Ondanks deze stijging laat technische analyse zien dat Bitcoin moeite kan hebben om belangrijke weerstandsniveaus te doorbreken, wat kan leiden tot een nieuwe daling van de Bitcoin koers.

Cardano koers verwachting: ADA pumpt 19,9% in een week – waarom stijgt Cardano?

De afgelopen rally in de altcoin markt heeft gezorgd voor een koersstijging in Cardano ($ADA). Afgelopen week is de Cardano koers met 19,9% gestegen, waardoor de populaire altcoin momenteel een waarde heeft van $ 0,42.

Momenteel bevindt ADA zich op het hoogste koersniveau sinds midden juni. Maar waarom stijgt Cardano precies? In dit artikel nemen we een diepe duik in de Cardano koers.

SEC blijft hard optreden tegen crypto ondanks recente verliezen

De Amerikaanse SEC werd de afgelopen tijd vaak geconfronteerd met tegenslagen, maar dit houdt ze niet tegen om zich agressief tegenover de crypto industrie op te stellen.

De Amerikaanse SEC (Securities and Exchange Commission) heeft de laatste tijd aanzienlijke juridische uitdagingen gehad. De meningen lopen flink uiteen over de vraag of de SEC haar bredere strijd verliest om cryptocurrencies te classificeren als effecten. Recentelijk werd er tijdens een hoorzitting van de senaat toegegeven dat Bitcoin en Ethereum grondstoffen zijn.

JPMorgan voorziet augustus als herstelmaand voor altcoins

Als je dacht dat Bitcoin (BTC) de afgelopen tijd slecht heeft gepresteerd, dan zal de situatie bij de rest van de cryptomarkt je nog meer verbazen. De meeste altcoins zijn genadeloos gekelderd de laatste weken tot hun laagste prijs in maanden. In tegenstelling tot bitcoin hebben veel altcoins sowieso nog maar weinig van zich laten horen deze bullmarkt. Volgens de Amerikaanse bankgigant JPMorgan zou hier volgende maand wellicht verandering in kunnen komen.

 

Lees meer over: