€2,5 miljoen en nog steeds groeiend: Koop Base Dawgz vandaag nog!

2807 totale weergaven
Base Dawgz: de Meme Coin die Miljonairs Maakt?

Hondenliefhebbers, opgelet! Een nieuwe meme coin is in opkomst en hij is niet zomaar een hondje, maar een Shiba Inu die extreme sporten doet. Base Dawgz is de naam en hij is klaar om de cryptowereld op zijn kop te zetten.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

Is dit het volgende grote meme coin avontuur?

De cryptomarkt is weer helemaal terug van weggeweest en hoe! Bitcoin heeft de € 60.000 grens herovert en mikt nu op € 63.000. Misschien nog wel opvallender is dat deze stijging samenviel met een aanslag op oud-president Trump.

Sindsdien is Bitcoin met meer dan 2% per dag gestegen. En waar Bitcoin gaat, volgt de rest van de cryptomarkt. De meme coins doen het daarbij extra goed met een stijging van maar liefst 6,63% in de afgelopen 24 uur.

En daar komt Base Dawgz ($DAWGZ) om de hoek kijken. Deze meme coin, die draait op de Base Chain (een Layer 2 oplossing van Coinbase), heeft in zijn presale al € 2,5 miljoen opgehaald. Een teken aan de wand dat hij klaar is om de strijd aan te gaan met andere meme coins zoals Mog Coin ($MOG).

Waarom Base Dawgz anders is

Base Dawgz is niet zomaar een meme coin. Hij heeft een aantal unieke eigenschappen die hem aantrekkelijk maken voor investeerders:

  • Gebouwd op Base Chain: Base Chain is sneller en goedkoper dan Solana, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor meme coin liefhebbers.
  • Multichain: Base Dawgz kan verhandeld worden op meerdere blockchains (Base, Solana, Ethereum, Avalanche en BSC). Dit maakt het een van de flexibelste meme coins op de markt.
  • Staking met hoge rendementen: Investeerders kunnen hun $DAWGZ tokens staken en momenteel een rendement van 1.580% APY verdienen. Dit betekent dat je je investering elke maand kunt verdubbelen!

De toekomst van Base Dawgz

Met een succesvolle presale en een sterke community achter zich, is Base Dawgz klaar om de meme coin markt te bestormen.

Als je op zoek bent naar een spannend nieuw crypto-avontuur, dan is Base Dawgz misschien wel iets voor jou.

Mis deze kans niet! Koop nu $DAWGZ!

De presale is nog steeds gaande, dus je kunt nog steeds profiteren van de lage prijs. Bezoek de website van Base Dawgz, verbind je wallet en koop $DAWGZ met Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) of AVAX.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

Waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Base Dawgz en wie weet word je wel de volgende crypto miljonair!

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....