$100.000 in minuten: De meme coin van de olympische spelen

993 totale weergaven

Klaar voor de start? De cryptowereld is onder de indruk van een nieuwe, Olympische Spelen-thema presale die binnen enkele minuten al $ 100.000 heeft opgehaald. Investeerders staan te springen om vroeg in te stappen in wat de meme coin van de zomer zou kunnen worden: The Meme Games ($MGMES).

The Meme Games ($MGMES) token combineert de gekte van meme coins met de sportieve sfeer van de Olympische Spelen. Wie nu investeert, kan zijn favoriete meme coin avatar kiezen uit vijf van de grootste projecten in de sector.

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

Kies je kampioen en win!

Kies uit Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Brett of Turbo en kijk hoe ze racen voor een kans op een bonus van 25% op je investering. $MGMES is nu verkrijgbaar voor de bodemprijs van $ 0,009 per token. Voor slechts $ 90 heb je al 10.000 $MGMES tokens in handen.

Dit is de laagste prijs tijdens de hele presale, die samenvalt met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

Hoe werkt het?

Koop 10.000 $MGMES tokens en kies je favoriete meme coin avatar. Wint je avatar de race? Dan ontvang je direct 25% extra tokens!

Geen zorgen als je niet wint, je kunt onbeperkt meedoen en zo je winkansen vergroten.

Staking en meme coin zomer

Naast de gamification van de presale, biedt The Meme Games ook de mogelijkheid om te staken. Zo kun je extra rendement behalen op je investering, met op dit moment een duizelingwekkend hoog percentage van 4.345% per jaar!

Staking is mogelijk op het home chain van $MGMES, Ethereum, en het smart contract van The Meme Games is volledig gecontroleerd door SolidProof en Coinsult om investeerders gemoedsrust te geven. Alle winsten van voorverkoop-aankopen en Meme Games evenementen kunnen worden geclaimd en gestaked in geverifieerde smart contracts, waardoor het winstpotentieel van The Meme Games tot Olympische proporties wordt getild.

De timing van de presale is perfect, want de markt lijkt klaar te zijn voor een nieuwe meme coin zomer. Dogecoin, Pepe en andere meme coins hebben de afgelopen tijd flinke sprongen gemaakt.

Mis de start niet!

De presale loopt tot 8 september, dus grijp je kans om $MGMES te kopen voor de laagst mogelijke prijs. Ga naar de officiële website, verbind je wallet en koop $MGMES met ETH, USDT, BNB of zelfs met je betaalpas. Volg The Meme Games op Twitter en Telegram voor het laatste nieuws.

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

Ben je klaar voor The Meme Games? Dit zou wel eens de meme coin van het jaar kunnen worden!

xoxo Sophia!

Lees meer over:
memememe coinsmeme games

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....