Chainlink lanceert Digital Assets Sandbox voor snelle tokenisatie

1383 totale weergaven

Chainlink heeft zijn Digital Assets Sandbox (DAS) gelanceerd, ontworpen om de duur van tokenisatie trials voor financiële instellingen te verkorten van maanden naar dagen.

Versnellen van testen met digitale activa

Chainlink’s nieuwe Digital Assets Sandbox (DAS) biedt financiële instellingen een veilige omgeving om toepassingen voor digitale activa snel te testen.

Dit platform is gericht op het snel creëren van proof-of-concepts (PoC’s) en het stroomlijnen van tokenisatieprojecten.

Angela Walker, hoofd bankwezen en kapitaalmarkten bij Chainlink Labs, benadrukte de vraag naar snelle en veilige experimenten met digitale activa en merkte op dat het DAS instellingen in staat stelt om PoC’s te ontwikkelen in slechts enkele dagen.

Diverse tokenisatie toepassingen

De DAS bevat verschillende workflows, waardoor instellingen tokenisatie toepassingen zoals bond tokenisatie en real-world asset (RWA) tokenisatie kunnen onderzoeken. Deze opzet zal naar verwachting bedrijfsstrategieën en investeringsbeslissingen verbeteren.

Voldoen aan institutionele behoeften

Door een veilige testomgeving te bieden, voorziet Chainlink’s DAS in de groeiende behoefte aan blockchaintechnologie in de institutionele sector. Walker wees erop dat Chainlink een veilige standaard biedt om grootschalige on-chain financiering mogelijk te maken.

Toekomst van tokens

Volgens een rapport van de Global Financial Markets Association en Boston Consulting Group zal tokenisatie een belangrijke marktkans worden, met een potentiële waarde van 16 biljoen dollar in 2030.

Chainlink’s DAS wil een centrale rol spelen in deze groei door instellingen uit te rusten met de benodigde tools voor deze opkomende markt.

Naarmate blockchaintechnologie aan populariteit wint onder financiële instellingen, is Chainlink’s DAS gepositioneerd om significante innovatie en adoptie in de sector te stimuleren.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....