SOL koers in de lift, zal Solana bullish patroon vasthouden – waarom stijgt Solana?

635 totale weergaven
solana koers

De Solana koers ligt momenteel op $ 161,30 met een stijging van 1,6% in de afgelopen 24 uur. Dit nadat SOL deze ochtend plotseling naar $ 165 schoot, gevolgd door een correctie. Ondanks deze correctie, staat Solana vandaag nog in het groen, terwijl de crypto markt met 1,6% is gedaald.

Waarom stijgt Solana deze vrijdagochtend? Een mogelijke reden achter deze stijging is de sterke technische indicatoren die de Solana koers laat zien, met een dubbele support rond $ 140 die de afgelopen week is doorbroken, een support bij $ 154 en een belangrijke resistance level rond $ 163, die deze ochtend voor het eerst sinds juni is getest.

Kan SOL koers door $ 163 resistance breken en gaat Solana verder stijgen?

De Solana koers is deze week behoorlijk gestegen, maar lijkt sinds de grote stijging van vanochtend erg volatiel. In slechts 90 minuten tijd is SOL van $ 165 naar $ 160 gezakt, een snelle daling die voor angst kan zorgen onder onzekere investeerders en kan zorgen voor verdere koersdalingen in de komende uren.

Zelfs nadat SOL richting $ 160 is gedaald, ligt de koers nog 18% hoger dan een week geleden, waardoor sommige investeerders waarschijnlijk hun winst aan het opnemen zijn. SOL heeft op dit moment een support rond $ 154, maar lijkt ook veel koopdruk te hebben rond het huidige niveau van $ 160.

Solana koers grafiek
Solana koers grafiek – TradingView

Er lijkt op dit moment geen grote activiteit te zijn onder whales, wat zou betekenen dat de plotselinge stijging en daling van Solana waarschijnlijk veroorzaakt is door een grote groep kleinere investeerders.

Na de stijging van vanochtend is SOL tijdelijk boven de resistance van $ 163 gestegen, maar na een rejection is de koers hier weer onder gedaald. In het geval dat Solana de komende uren rond $ 160 kan consolideren, zou de koers later vandaag opnieuw een test kunnen doen voor een break-out boven $ 163.

De verkoopdruk is nog redelijk licht, gezien het feit dat Solana met zo’n 20% is gestegen in een week tijd. Als Solana bij zijn huidige niveau kan consolideren, kan de altcoin in de komende weken verder stijgen richting $ 170 en langzamerhand weer richting $ 200 bewegen.

Later dit jaar zou Solana een nieuwe all-time high neer kunnen zetten boven $ 260, mits de crypto markt dit toelaat. Met de komst van de Ethereum ETF, de verwachte renteverlagingen in de VS en het begin van een post-halving cycle dit jaar, zouden cryptocurrency’s behoorlijk kunnen stijgen in waarde.

Welke altcoins zijn de volgenden die kunnen stijgen?

De Solana koers blijft comebacks maken, onder andere dankzij de continue ontwikkeling van het ecosysteem en de groeiende populariteit. Een belangrijke reden achter deze populariteit is de grote vraag naar meme coins op deze blockchain. Sommigen zeggen dat meme coin Bonk (BONK) de reden is dat Solana wist te herstellen na de FTX crash van 2022.

Het team van BitcoinMagazine heeft twee van de meest veelbelovende crypto memes gevonden die binnenkort kunnen exploderen in waarde. Deze meme coins hebben een extra vorm van utility en zijn voor een lage prijs te koop in de presale. Hierdoor hebben vroege investeerders de mogelijkheid om rendementen van x10 te behalen.

The Meme Games (MGMES)

De Olympische Spelen komen eraan en The Meme Games (MGMES) is er vroeg bij met zijn presale. Zo heb je de gelegenheid om deze meme coin voor zijn laagste presale prijs te kopen en mee te liften op deze opkomende trend en mogelijk veel geld te verdienen nadat de token gelanceerd wordt op exchanges.

The Meme Games heeft een unieke vorm van utility en gamification, zo kun je tijdens de presale een 25% bonus verdienen door uit een van de vijf meme karakters de winnaar te kiezen. Deze kans voor 25% bonus geldt voor elke aankoop tijdens de presale en kan gebruikt worden om staking beloningen mee te verdienen.

De presale van The Meme Games is deze week live gegaan, maar heeft al ruim $ 160.000 op weten te halen. Hoewel je vandaag nog de kans hebt om MGMES te kopen voor de laagste presale prijs van $ 0,009, zal deze prijs morgen stijgen en mis je deze kans. Je kunt MGMES tijdens de presale staken, met een huidige APY van 1869%.

 

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Na het grote succes van Notcoin (NOT), is de populariteit van crypto games weer sterk toegenomen en zou de volgende bull run een herhaling kunnen zijn van die van 2021. De nieuwe Shiba Shootout (SHIBASHOOT) gebruikt deze mogelijkheid om zijn eigen Play-to-Earn game te lanceren, terwijl hij zijn native token verkoopt tijdens de presale.

Naast zijn Play-to-Earn game, heft Shiba Shootout meerdere manieren voor token holders om extra geld te verdienen, wat ook helpt met de groei van de community. Zo kun je SHIBASHOOT verdienen met de onderstaande game, maar ook met community events, verlotingen, crypto airdrops, staking en nog meer.

Download via Google Play | Download via de App Store

shiba shootout crypto presale mijlpaal

Je kunt SHIBASHOOT tijdens de presale kopen voor $ 0,0196 per stuk en aan de hand van Cactus Staking een APY van 1450% verdienen op je gekochte tokens. De presale heeft inmiddels bijna $ 700.000 opgehaald, waardoor de prijs van de token binnenkort zal stijgen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
solsolana

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...