Gebruik deze crypto betalingsoplossing om transacties te doen in Bitcoin, BNB en andere assets

259 totale weergaven
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Ben je een crypto enthousiasteling? Dan heb je er vast eens aan gedacht hoe je Bitcoin of Ethereum net zo gemakkelijk zou kunnen gebruiken als cash, toch?

Daarom is er nu SpacePay, een fintech Startup in Londen die hiervan een realiteit gaat maken. Hun gedecentraliseerde betalingssysteem stelt je in staat om je crypto assets te spenderen aan reguliere winkels. Daarmee overbrugt het bedrijf het gat tussen crypto assets en de dagelijkse uitgaven.

SpacePay ondersteunt een breed scala aan crypto assets.

Je kunt namelijk transacties verrichten met Ethereum, Binance Coin, Matic, Avalanche, Base, Tether en USDC. De grote keuze geeft gebruikers veel flexibiliteit.

De kracht van gedecentraliseerde betalingen

De gedecentraliseerde aanpak van SpacePay onderscheidt het van traditionele betalingsverwerkingsbedrijven. Door de noodzaak van centrale autoriteiten uit het betalingsverkeer te halen, verhoogt het platform de transparantie en vermindert het de afhankelijkheid van betalingen op financiële instituties.

Dit rijmt goed met de kernprincipes van crypto en blockchain technologie.

Gebruikers halen voordeel uit de privacy die het platform biedt en de controle die ze hebben over hun eigen fondsen. Het feit dat alles gedecentraliseerd is, stelt SpacePay in staat om gebruikers 24/7 toegang te geven tot hun crypto assets. Je wordt dus niet langer beperkt door de openingsuren van banken of goedkeuringsprocessen van gecentraliseerde instituties.

Ontdek de toekomst van betlaingen met SpacePay

Makkelijke integratie voor verkopers en consumenten

Eén van de sterke kanten van SpacePay is het enorm gebruikersvriendelijke gebruikersinterface. Het platform is soepel geïntegreerd met bestaande betalingssystemen, waardoor bedrijven makkelijk kunnen aansluiten.

Verkopers kunnen cyrpto betalingen accepteren zonder dat ze gespecialiseerde kennis of apparatuur nodig hebben.

Voor consumenten is het gebruik van SpacePay zo makkelijk als het scannen van een QR-code bij een betalingsterminal. Het platform ondersteund meer dan 325 wallets en deze toegankelijkheid is cruciaal voor een brede crypto adoptie.

Veiligheid staat op 1

Je kunt het niet over digitale financiën of crypto hebben zonder veiligheid te benoemen. SpacyPay zet het nemen van solide maatregelen om de assets en informatie van gebruikers te beschermen op 1.

Alle transacties worden beveiligd met blockchain. Hierdoor is er een extra laag aan bescherming tegen fraude en andere vormen van manipulatie.

SpacePay onderwerpt zijn smart contracts aan externe audits. Dit process doelt erop om de betrouwbaarheid van het systeem te verifiëren en helpt om geloofwaardigheid te krijgen bij zijn gebruikers.

Bovendien, de toewijding van SpacePay aan veiligheid geeft gemoedsrust aan zowel de verkopers als de consumenten.

Makkelijkere transacties met Spacepay

SpacePay zal de gebruiker geld besparen in vergelijking met traditionele betalingsmethoden. Door de traditionele bankennetwerken te omzeilen, reduceert het platform de transactiekosten.

Dit is met name voordelig voor betalingen die de landsgrenzen overschrijden. De tarieven en wisselkoersen kunnen immers tot hoge kosten leiden.

SpacePay Fee Structure

De directe conversie van crypto naar cash tegen scherpe tarieven minimaliseert de impact van veranderingen in de koers. Deze feature is belangrijk voor verkopers die misschien terughoudend zijn om crypto te accepteren vanwege de snelle verandering in de crypto markt.

Zoals hierboven te zien is, is het vaste transactietarief 0,5%.

Ontwikkeling gericht op de community

SpacePay vindt betrokkenheid van de community enorm belangrijk. Bij de verdere ontwikkeling van het platform wordt de feedback van gebruikers en de behoeften die ze hebben meegenomen bij besluiten.

Deze aanpak zorgt ervoor dat SpacePay zich ontwikkelt op een manier die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en eisen van de gebruikers.

Er worden verder elk kwartaal webinars georganiseerd waarbij token houders op de hoogte worden gesteld van de voortgang van het bedrijf en van de toekomstplannen die het heeft.

Milieuoverwegingen

Naarmate de zorgen van mensen met betrekking tot het milieu toenemen, is het juist SpacePay die een duurzamer alternatief biedt vergeleken met traditioneel bankieren.

Immers hebben transacties die efficiënt worden verwerkt op het SpacePay platform een kleinere impact op het milieu. Dit komt overeen met de toenemende vraag naar milieuvriendelijk financiële services.

SpacePay is actief bezig om zijn bereikt en mogelijkheden te vergroten. De ontwikkeling van een e-commerce API zal zorgen voor een naadloze integratie met online verkopersplatformen. Dit zal het verdere gebruik van crypto in de dagelijkse transacties stimuleren.

De wereldwijde aanwezigheid van SpacePay wordt mogelijk gemaakt door strategische partnerschappen die het bedrijven is aangegaan met financiële instituties en betalingsverwerkers. Het bedrijf is ook van plan om zijn SPY-token te gaan listen op de crypto exchanges. Daarmee vergroot het de toegang voor investeerders en gebruikers.

Naleving van regelgeving

Ondanks de continue verandering van regelgeving in de crypto sector, blijft SpacePay gecommitteerd om zich hieraan te houden. Het team besteedt veel aandacht aan financiële regelgeving en zorgt daarmee voor een betrouwbare betalingsoplossing.

Deze inzet voor transparantie zorgt voor vertrouwen onder gebruikers en investeerders

Ontdek de toekomst van betlaingen met SpacePay

Tenslotte

SpacePay is een belangrijke opkomende speler in crypto betalingen. Het platform combineert blockchaintechnologie met gebruikersvriendelijke features die veel weg hebben van traditionele betalingsmethoden. Dit maakt het makkelijker voor nieuwe gebruikers om crypto in hun dagelijks leven te gaan gebruiken.

Nu het vertrouwen in conventioneel bankieren steeds verder afneemt, zijn velen op zoek naar alternatieven.

De groeiende interesse in crypto assets voor de alledaagse uitgaven laat zien dat er een groeiende integratie is van crypto in onze routines.

De aanpak van SpacePay, welke de nadruk legt op veiligheidsmaatregelen, een intuïtief ontwerp en actieve betrokkenheid van de community, zou deze trend wel een kunnen doen versnellen.

Daarnaast zou het platform de manier waarop we in de toekomst digitale transacties regelen sterk kunnen gaan beïnvloeden. Immers breidt het zich steeds verder uit binnen zowel de crypto als financiële sectoren.

Het is moeilijk om zo vroeg al te bepalen wat de impact gaat zijn van SpacePay en vergelijkbare services. Maar ze dragen momenteel hoe dan ook al bij aan de transformatie van onze betalingssystemen.

Nu steeds meer mensen zich comfortabel beginnen te voelen met crypto, zullen oplossingen die deze assets bruikbaar maken voor dagelijks gebruikt een steeds belangrijkere rol krijgen in de vormgeving van de financiële sector.

NEEM NU DEEL AAN DE SPACEPAY (SPY) PRESALE!

Website    |    Twitter    |  Telegram

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
crypto presaleSpacePay

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...