$PEPU tikt $ 6,3 mln aan in crypto presale na grote crypto whale investering – meest veelbelovende crypto meme?

1044 totale weergaven
pepe unchained haalt 8,3 miljoen op

De presale van Pepe Unchained heeft een nieuw mijlpaal weten te bereiken, namelijk het aantikken van $ 6,3 miljoen met de presale. Hierdoor weet de verkoop van $PEPU-token de maand juli erg goed af te sluiten.

Het lijkt erop dat whales zich beginnen te moeien met dit presale project. Afgelopen weekend zagen we een crypto whale voor ruim $ 200.000 aan $PEPU-tokens aanschaffen. Dit geeft aan dat de Layer 2 op de Ethereum blockchain als goede investering wordt gezien door de crypto markt.

De volgende mijlpaal voor Pepe Unchained is ook bijna alweer bereikt, de opbrengst van $ 7 miljoen namelijk. Aangezien $PEPU sinds vrijdag meer dan $ 600.000 heeft weten op te halen, lijkt het erop dat deze mijlpaal binnen no-time bereikt zal worden.

Over een dag zal de prijs van $PEPU tokens verhoogd worden. Investeerders moeten er dus snel bij zijn, want de token is nu nog te koop tegen een koers van $ 0,0087693. Zodra de meme coin genoteerd wordt aan een exchange kan de koers hard gaan oplopen, wees er dus vandaag nog vroeg bij!

Bitcoin koers richting $ 70.000: altcoins volgen stijging

De koers van Bitcoin is opnieuw op weg richting een nieuwe all time high. De koers van de grootste crypto munt ter wereld wist een aantal dagen geleden nog $ 69.500 te bereiken, maar is sindsdien terug gedaald naar $ 65.500. De stijging van Bitcoin had met name te maken met de speech die voormalig president Donald Trump gaf bij Bitcoin 2024 in Nashville.

BTC/USDT - Bron : TradingView
BTC/USDT – Bron : TradingView

De algehele crypto markt wist de stijging van Bitcoin te volgen en zag een toename van 3,11%.

Ook meme coins wisten mee stijgen met Bitcoin en daardoor zagen meme coins zoals Brett, Book of Meme en Mog coin flinke stijgingen.

Pepe Unchained kon niet achter blijven en zag dit weekend een toename van 11% in het aantal verkochte tokens tijdens de presale. De originele Pepe coin zag een stijging van slechts 3,5%, terwijl Pepe Unchained een kleine daling van 0,5% zag.

Donald Trump: “verkoop nooit je Bitcoin”

De whale die ruim 20 miljoen $PEPU-tokens wist aan te schaffen afgelopen weekend, heeft hiervoor 56 ETH moeten betalen, wat zo’n $ 190.000 bedraagt.

Vroege investeerders begrijpen dat interesse van crypto whales in dit presale project potentie biedt voor de toekomst. Vandaar dat Pepe Unchained afgelopen weekend 11% wist toe te nemen.

Pepe Unchained is bovenop de Ethereum blockchain gebouwd, wat het een Layer 2 maakt. Hierdoor heeft het zijn eigen blockchain met consensus mechanisme.

Dit maakt het mogelijk voor bezitters van de $PEPU-token om niet alleen goedkoop, maar ook vrij snel transacties te voltooien.

Wees er dus snel bij, voordat Pepe Unchained gelanceerd wordt op grote exchanges en de koers naar de maan gaat. De $PEPU-tokens kunnen gekocht worden via de officiële website van het presale project.

Door je wallet te verbinden, kunnen de tokens aangeschaft worden met ETH, USDT, BNB of een creditcard.

Investeerders die op zoek zijn naar nog meer rendement kunnen hun tokens ook staken. Dit levert een jaarlijkse rente van ruim 312% op.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek. 

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...