Hamster Kombat wijst VC-financiering af, concentreert zich op eerlijkheid voor spelers

135 totale weergaven

Hamster Kombat heeft een moedig standpunt ingenomen door investeringsaanbiedingen van prominente VC’s af te wijzen en in plaats daarvan te kiezen voor de belangen en eerlijkheid van zijn spelers.

Verwachting voor HMSTR Token Lancering Groeit

Hamster Kombat, het snelgroeiende tap-to-earn spelheeft de krantenkoppen gehaald door meerdere investeringsvoorstellen af te wijzen van een aantal van de toonaangevende venture capital bedrijven in de cryptocurrency sector.

Het ontwikkelingsteam van het spel kondigde deze beslissing aan op 10 augustus en benadrukte daarmee hun streven om het spel te blijven centreren rond de spelers in plaats van toe te geven aan externe financiële druk.

Eerlijk spel voor alle spelers

De ontwikkelaars van Hamster Kombat hebben een ferm standpunt ingenomen tegen de gangbare praktijk om spelersgemeenschappen te veranderen in exit liquiditeit voor investeerders.

Door financiering met VC te weigeren, wil het team ervoor zorgen dat beloningen worden verdeeld op basis van in-game deelname en inspanning, in plaats van te worden gedreven door de financiële belangen van externe belanghebbenden.

Deze beslissing komt ook overeen met Hamster Kombat’s benadering van de aankomende HMSTR token distributie. Het team heeft toegezegd dat 60% van de tokenvoorraad direct zal worden toegewezen aan spelers, waarbij het resterende deel wordt gereserveerd voor liquiditeit, partnerschappen, beloningen in het spel en verdere ontwikkeling van het ecosysteem van het spel.

VC afwijzing versterkt vertrouwen gemeenschap

Door deze aanbiedingen af te wijzen, geeft Hamster Kombat een duidelijke boodschap af dat zijn primaire focus ligt op het bouwen van een duurzame, meritocratische spelomgeving.

Deze stap heeft een positieve weerklank gevonden bij de ontluikende gemeenschap van het spel, die nu meer dan 300 miljoen spelers telt.

De ontwikkelaars hebben benadrukt dat ze door onafhankelijk te blijven van VCs trouw kunnen blijven aan hun visie van een spelerecosysteem waarin de speler centraal staat.

Beveiligingsproblemen en aankomende Airdrop aanpakken

Terwijl Hamster Kombat zich voorbereidt op wat het zelf omschrijft als “de grootste airdrop in de cryptogeschiedenis”, heeft het team ook gewaarschuwd voor mogelijke oplichting.

Omdat de populariteit van het spel kwaadwillenden aantrekt, hebben de ontwikkelaars stappen ondernomen om de beveiliging te verbeteren en gebruikers geadviseerd om waakzaam te blijven tegen valse aanbiedingen voor een airdrop en phishing-aanvallen.

HMSTR Token lancering wakkert de opwinding aan

In het kielzog van deze aankondigingen kijkt de Hamster Kombat gemeenschap reikhalzend uit naar de officiële lancering van het HMSTR token, dat al pre-market verhandeld wordt op het over-the-counter platform van Bybit.

De ontwikkelaars van het spel blijven zich richten op duurzaamheid op de lange termijn en tevredenheid van de spelers, en zetten een nieuwe standaard in de Web3 gaming ruimte.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....