Chaos Labs haalt $55M binnen voor verbetering van on-chain risicobeheer

162 totale weergaven
|

Chaos Labs heeft $ 55 miljoen aan Series A-financiering binnengehaald om zijn geavanceerde on-chain risicobeheerplatform verder te ontwikkelen, waarmee het de toenemende vraag naar robuuste beveiligingsmaatregelen in DeFi.

Financieringsronde geleid door Haun Ventures

Chaos Labs, een in New York gevestigde startup gespecialiseerd in on-chain risicobeheer voor Decentralized Finance (DeFi), heeft met succes een Serie A-financieringsronde van $55 miljoen afgesloten. De investering werd geleid door Haun Ventures, met deelname van prominente investeerders zoals F-Prime Capital, Slow Ventures, Spartan Capital en PayPal Ventures.

Uitbreiding van het DeFi risicobeheerplatform

Chaos Labs, opgericht in 2021, heeft zijn klantenbestand snel uitgebreid en bedient nu meer dan 20 protocollen, waaronder opmerkelijke DeFi projecten zoals Aave, GMX en Jupiter. De fondsen uit deze ronde zullen worden gebruikt om het platform van het bedrijf te verbeteren, dat geautomatiseerde tools voor risicomanagement biedt, zoals dashboards, real-time data orakels en risicomeldingen.

Deze tools zijn cruciaal voor het handhaven van veiligheid en operationele efficiëntie in de volatiele DeFi-markt.

Belangrijkste kenmerken van Chaos Labs

Chaos Labs staat bekend om zijn vermogen om realtime risicomanagement te bieden, waarmee een van de grootste uitdagingen in de DeFi-ruimte wordt aangepakt: verouderde parameterconfiguraties die dagen nodig kunnen hebben om te worden bijgewerkt.

Het platform wil de tijd verkorten die nodig is om wijzigingen in het risicomanagement on-chain te implementeren, waardoor DeFi-protocollen beter reageren op marktomstandigheden.

Betekenis van de investering

Deze financieringsronde is een belangrijke mijlpaal voor Chaos Labs, omdat het bedrijf hiermee een leidende rol kan spelen in het DeFi-ecosysteem. De technologie van het bedrijf heeft al voor $860 miljard aan cumulatief handelsvolume, $25 miljard aan leningen en $35 miljoen aan stimuleringsmaatregelen gezorgd, wat de impact op de markt aantoont.

Steun van marktleiders

Aan de financieringsronde namen ook opmerkelijke investeerders deel, waaronder Anatoly Yakovenko van Solana en Francesco Agosti van Phantom. Hun betrokkenheid onderstreept de groeiende erkenning van Chaos Labs’ bijdragen aan de DeFi-sector.

Met dit nieuwe kapitaal is Chaos Labs klaar om zijn platform verder te ontwikkelen en nieuwe producten te introduceren die off-chain gegevens samenvoegen met on-chain risicobeheer.

Lees meer over:
Chaos Labsdefi

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....