Deadfellaz werkt samen met Unstoppable Domains voor .dfz-domein

131 totale weergaven

Unstoppable Domains werkt samen met Deadfellaz om het .dfz Web3-domein te lanceren, een belangrijke mijlpaal in digitaal identiteitsbeheer.

Samenwerking Unstoppable Domains en Deadfellaz

Unstoppable Domains heeft een samenwerking aangekondigd met DFZ Labs, de makers van het Deadfellaz NFT-project, om het .dfz Web3-domein te lanceren.

Dit domein zal dienen als een menselijk leesbaar adres voor blockchain transacties, compatibel met Ethereum en Polygon, en zal beschikbaar zijn als een NFT geslagen op de Polygon blockchain.

Digitale identiteit verbeteren

Het .dfz-domein is bedoeld om de Deadfellaz-gemeenschap te versterken door gebruikers in staat te stellen hun digitale identiteit op verschillende platforms te integreren.

Het zal worden ondersteund door meer dan 865 geïntegreerde applicaties, wallets en games binnen het ecosysteem van Unstoppable Domains, waardoor gebruikers hun online reputatie kunnen beheren en toegang krijgen tot exclusieve communityfuncties.

Bredere implicaties en toekomstige doelen

Naast deze lancering is Unstoppable Domains de grootste ICANN-geaccrediteerde registrar in Web3 geworden. Het bedrijf is van plan om in 2026 een aanvraag voor een generiek topleveldomein (gTLD) in te dienen bij ICANN, waardoor het .dfz-domein mogelijk naast gevestigde domeinen als .com en .org komt te staan, waardoor Web2 en Web3 verder worden overbrugd.

Lees meer over:
nftunstoppable domainsweb3

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....