WazirX wordt geconfronteerd met externe obstakels in de herstructurering na de hack

1054 totale weergaven
hack crime crypto

WazirX heeft externe krachten bekritiseerd voor het belemmeren van zijn herstructureringsinspanningen na een crypto hack van $235 miljoen, terwijl het een gefaseerd herstelplan schetst.

WazirX bekritiseert externe krachten

WazirX, de Indiase cryptocurrency exchange, heeft externe krachten bekritiseerd voor het belemmeren van de herstructureringsinspanningen na een $ 235 miljoen crypto hack in juli.

De exchange beweert dat deze naamloze entiteiten het proces opzettelijk verlengen, onzekerheid toevoegen en de herstelinspanningen bemoeilijken.

Gefaseerd herstelplan en juridische stappen

Om de gevolgen van de hack aan te pakken, heeft WazirX een gefaseerd plan aangekondigd om de financiële activiteiten te herstellen, te beginnen met het herstel van de INR opnames op maandag.

Het plan omvat ook een verlaging van 60% van de opnamekosten om de financiële last voor gebruikers te verlichten.

Daarnaast is de beurs begonnen met een juridische herstructurering in Singapore, waarbij gekozen is voor een Scheme of Arrangements om te zorgen voor een eerlijke en juridisch solide oplossing voor alle getroffen partijen.

Inzet voor snelle oplossing

De medeoprichter van WazirX, Nischal Shetty, benadrukte dat de herstructureringsstrategie de snelste en meest effectieve manier is om door de crisis te navigeren, en het distantieert van faillissement of liquidatie.

Ondanks de uitdagingen blijft WazirX zich inzetten voor de best mogelijke uitkomst voor haar gebruikers. De exchange blijft werken aan het terughalen van gestolen activa en heeft premieprogramma’s geïmplementeerd om informatie te stimuleren die kan leiden tot het terughalen van activa.

Het bedrijf waarschuwde gebruikers echter voorzichtig te zijn met externe partijen die de situatie zouden kunnen uitbuiten voor persoonlijk gewin.

Lees meer over:
ExhcangehackWazirX

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....