Coinbase scoort hattrick met Borussia Dortmund

884 totale weergaven
Coinbase scoort hattrick met Borussia Dortmund

Beste sportliefhebbers en crypto-enthousiastelingen, er vindt een interessante ontwikkeling plaats in de wereld van het Europese voetbal. Coinbase, ’s werelds meest vertrouwde cryptoplatform, heeft zojuist haar partnerschap met de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund (BVB) verlengd en uitgebreid.

Deze samenwerking, die begon in augustus 2022, wordt nu opgeschaald naar Europees niveau en omvat zelfs Singapore. Laten we eens kijken wat dit betekent voor de toekomst van crypto in de sport en welke kansen dit biedt voor jou als Nederlandse crypto-liefhebber.

Coinbase en BVB: Een match made in crypto-heaven

Stel je voor: het machtige Borussia Dortmund, runner-up van de Champions League ’23/’24, hand in hand met crypto-gigant Coinbase. Geen sciencefiction, maar keiharde realiteit! Deze twee titanen hebben zojuist hun partnerschap verlengd en uitgebreid, en dat betekent één ding: de crypto-revolutie in het voetbal is nu echt begonnen!

Maar wat betekent dit voor jou, de slimme Nederlandse crypto-enthousiasteling?

Waarom je nu moet opletten

  1. Ongekende exposure: Coinbase bereikt nu meer dan 30 miljoen BVB-fans. Dat is niet zomaar een cijfertje, dat is een tsunami aan potentiële crypto-adopters!
  2. Europa en Singapore in de mix: De deal breidt uit voorbij de Duitse grenzen. Zie je de kansen al? Crypto goes global, en jij kunt er vanaf de eerste rij bij zijn!
  3. Sterrenstof: Emre Can, Marco Reus, Felix Nmecha – deze voetbalgoden delen nu crypto-wijsheid op Instagram. Als dat geen bullish signaal is, wat dan wel?
  4. SIGNAL IDUNA PARK goes crypto: Coinbase’s aanwezigheid in het iconische stadion wordt nog groter. Denk aan presentaties bij alle thuiswedstrijdwissels en led-boarding die heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika bereikt. De FOMO is real!

Maar wacht, er is meer!

Coinbase en BVB gooien alle remmen los:

  • Exclusieve fan-events (ja, JIJ kunt erbij zijn!)
  • Co-branded reclames die je netvlies doen smelten
  • Social content die je timeline zal domineren
  • Blockchain-based activaties die je laten zien wat crypto echt kan

En alsof dat nog niet genoeg is: Coinbase geeft VIP-tickets weg voor topwedstrijden tegen Bayern, Leverkusen en Stuttgart. Plus gesigneerde shirts! Voel je de kriebels al?

Coinbase Extends Partnership with Borussia Dortmund (BVB)
Coinbase verlengt partnerschap met Borussia Dortmund (BVB)

De grote vraag: Waarom zou je hierom moeten geven?

  1. Mainstream adoptie in overdrive: Als een voetbalclub als BVB all-in gaat op crypto, weet je dat we aan de vooravond staan van iets groots.
  2. Leer van de besten: Coinbase is niet zomaar een exchange. Het is de eerste crypto-platform met een licentie van de Duitse financiële waakhond. Als ze zo hard inzetten op voetbal, moeten ze iets weten wat je nog niet weet!
  3. Unieke kansen: Door de symbiose tussen voetbal en crypto ontstaan er mogelijkheden die je je een jaar geleden niet kon voorstellen. Ben je er klaar voor?
  4. De toekomst van fan-engagement: Blockchain-gebaseerde fan-activaties zijn nog maar het begin. Stel je voor: tokenized aandelen in je favoriete speler, NFT’s van iconische momenten, DAO-gestuurde clubs… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar er is één probleem…

De trein dendert door en wacht op niemand. Terwijl jij dit leest, zijn duizenden anderen al aan boord gestapt. De vraag is: ga je mee de geschiedenis schrijven of blijf je aan de zijlijn staan?

Wat kun je nu doen?

  1. Educate yourself: Duik in de wereld van crypto. Coinbase biedt gratis leermiddelen aan. Gebruik ze!
  2. Start small: Begin met een kleine investering. Coinbase maakt het makkelijk om je eerste stappen te zetten.
  3. Volg BVB en Coinbase: Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wie weet win je die VIP-tickets voor de volgende topper!
  4. Spread the word: Vertel je voetbal-minnende vrienden over deze revolutie. Samen staan we sterker!

De toekomst is nu

Vergeet niet: dit is pas het begin. NBA, WNBA, nu Bundesliga… De sportwereld omarmt crypto in rap tempo. En jij? Sta je al klaar om mee te surfen op deze golf van innovatie?

De combinatie van Coinbase’s technologie en BVB’s voetbalmagie is een gouden formule. Een formule die de manier waarop we naar sport en finance kijken voorgoed zal veranderen.

Dus, Nederlandse crypto-enthousiasteling, de bal ligt nu bij jou. Ga je scoren of blijf je op de bank zitten?

De crypto-revolutie in het voetbal is begonnen. Ben je er klaar voor?

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....