Poker en crypto: De jackpot waar jij niet omheen kunt!

622 totale weergaven
CoinPoker, beste Bitcoin poker sites |

Hé jij daar, crypto-fanaat! Zit je klaar voor de volgende grote kans in de wereld van digitale munten? Want geloof me, dit wil je echt niet missen! CoinPoker, de blockchain-powered pokersite waar iedereen het over heeft, slaat de handen ineen met PokerCoaching.com.

En guess what? Jij kunt daar keihard van profiteren! Maar let op: Gokken is verslavend, stop op tijd! 18+ speel bewust.

Gratis geld? Ja, je leest het goed!

Stel je voor: elke week $ 2000 aan freerolls, gewoon voor het oprapen. Klinkt als een droom, toch? Nou, word wakker, want dit is echt! Vanaf 1 september 2024 kun jij elke zondag meedoen aan deze waanzinnige actie. En het beste? Je hoeft er letterlijk niets voor te betalen. Nada. Noppes. Gratis!

Maar wacht even, het wordt nog gekker. CoinPoker is namelijk niet zomaar een pokerplatform. Ze zijn de allereerste die hun kaarten op tafel leggen als het gaat om transparantie. Ze hebben hun ‘proof of reserves’ onthuld, wat betekent dat ze 105% van de klantendeposito’s in hun wallets hebben. In een wereld waar crypto-exchanges soms met je geld aan de haal gaan, is dit ongekend!

Leer van de grootmeesters, win als een pro

Oké, je denkt misschien: “Leuk hoor, die freerolls, maar ik ben nog een noob in poker.” Geen zorgen! Hier komt het geniale van deze samenwerking: je krijgt toegang tot PokerCoaching.com, de plek waar al meer dan 120.000 spelers hun skills hebben aangescherpt. We hebben het hier over training van absolute toppers in het vak.

Stel je voor: jij, zittend aan een virtuele pokertafel, met de kennis van professionele spelers in je achterzak. Klinkt dat niet als de perfecte setup voor succes?

Maar wacht, er is meer!

CoinPoker gaat verder dan alleen maar poker aanbieden. Ze zetten de hele industrie op zijn kop met hun focus op veiligheid en eerlijkheid. Ze gebruiken de kluizen van Fireblocks (ja, die toppers in digitale beveiliging) om jouw geld veilig te houden. En hun random number generator? Die draait op de Ethereum blockchain. Kortom, hier wordt niet gesjoemeld!

De sterren aligned: CoinPoker trekt grote namen

Weet je wie ook doorheeft hoe vet CoinPoker is? Mario Mosböck! Ja, die voormalige Oostenrijkse voetballer die nu een poker pro is. Hij is zo onder de indruk van CoinPoker’s transparantie dat hij hun officiële ambassadeur is geworden. Als dat geen vertrouwen wekt, wat dan wel?

Jouw kans om groot te winnen

Oké, let op, want dit is waar je in actie moet komen. Elke zondag om 12:00 uur PT (dat is 21:00 uur Nederlandse tijd voor de duidelijkheid) begint de freeroll. Je kunt je inschrijven tot 13:00 uur PT, dus zelfs als je wat later bent, heb je nog een kans!

Zo doe je mee:

  1. Ga naar de PokerCoaching.com registratiepagina
  2. Maak een account aan bij CoinPoker
  3. Download hun app (beschikbaar voor Windows, macOS en Android)
  4. Zoek naar ‘PokerCoaching’ in de app en schrijf je in voor de freeroll

En hier komt de kers op de taart: nieuwe spelers krijgen een bonus van 100% tot wel 2000 USDT op hun eerste storting. Serieus, het wordt je echt op een zilveren plateau aangeboden!

FOMO? Dat snap ik!

Laten we eerlijk zijn, als je nu niet meedoet, waar wacht je dan nog op? Dit is jouw kans om gratis mee te doen, te leren van de besten, en misschien wel een leuke pot binnen te slepen. En wie weet, misschien ben je wel de volgende grote naam in de pokerwereld!

Dus, crypto-lover, pak je kans! De pokerwereld ligt aan je voeten, en met CoinPoker heb je de perfecte springplank. Doe mee, leer, speel, en wie weet… win je wel de jackpot van je leven! Maar let op: Gokken is verslavend, stop op tijd! 18+ speel bewust.

Wacht niet langer, de toekomst van poker en crypto wacht op jou bij CoinPoker.

Zijn je handen al aan het jeuken? Go, go, go!

xoxo Sophia!

  • Alles
  • Nieuwe Crypto Casino's

Poker site ontwikkeld door én voor spelers

Poker site ontwikkeld door én voor spelers

  • Profiteer van 33% rakeback op je inzet
  • Speel unieke toernooiseries met hoge prijzenpotten
  • Fijne interface zonder teveel poespas
10
5 Stars
GEEN CODE VEREIST
Claim Bonus

Ontvang tot €250 extra bij je eerste storting

Ontvang tot €250 extra bij je eerste storting

  • GGMasters toernooi met 10$ miljoen prijzenpot
  • Elke dag verschillende bonussen, waaronder freerolls elk uur
  • Op één na grootste pokerroom ter wereld
8.9
4.5 Stars
GEEN CODE VEREIST
Claim Bonus

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....