Crypto All-Stars tikt $900k mijlpaal aan – meest veelbelovende crypto meme presale?

457 totale weergaven
Crypto All-Stars presale 900k
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De maand september is begonnen en hoewel meme coins een lichte stijging hebben ervaren in de afgelopen 24 uur, zijn ze nog erg goedkoop vergeleken met hun all-time high (ATH).

Dit is waarom de nieuwe Crypto All-Stars ($STARS) op dit moment een pareltje is om in de gaten te houden. De presale van het project heeft in drie weken tijd al meer dan $ 900.000 opgehaald en kan binnenkort de meme coin sector veroveren met zijn unieke staking mechanisme.

De opkomende MemeVault van Crypto All-Stars is de allereerste staking pool waar je meerdere meme coins tegelijk in kunt stoppen. Zo kun je Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Pepe Coin (PEPE) en nog meer memes op dezelfde plek staken om beloningen te verdienen.

crypto all stars generieke hhoofdabeelding
Crypto All-Stars levert extra rendement op de beste meme coins.

Gebaseerd op de totale waarde van je ingelegde meme coins, verdien je passief $STARS tokens als beloning en help je jezelf om je favoriete meme coins vast te houden tijdens de dip, zonder uit paniek op de ‘verkoop’ knop te drukken.

Hoewel je $STARS kunt vasthouden voor extra voordelen, kun je deze meme coin ook in zijn eigen staking pool gebruiken. Zo verdien je momenteel een APY van 1528% voor het staken van je $STARS tokens, genoeg om in een maand tijd je tokens te verdubbelen.

Dit alles bij elkaar maakt Crypto All-Stars een project dat je niet wil missen aan het eind van de zomer. Het is ook de reden dat het project in zo’n krote tijd al bijna $ 1 miljoen heeft opgehaald.

 

Crypto memes vs. Bitcoin – TURBO stijgt met 2.000% terwijl BTC met 28% stijgt

Meme coins hebben veel aandacht gekregen in 2024, zo zagen we tot drie keer toe (maart, mei & juli) een sterke stijging in deze volatiele cryptomunten. Hierdoor presteren meme coins dit jaar veel beter dan Bitcoin, de grootste cryptocurrency op de markt.

Een goed voorbeeld hiervan is Turbo (TURBO), die 22 keer zo hard is gestegen als Bitcoin vanaf het begin van 2024. Terwijl de bekendste cryptomunt met 33% is gestegen, is TURBO in deze periode met zo’n 750% gestegen, zelfs met de behoorlijke daling na juni.

In de tweede meme coin wave van het jaar, in mei, bereikte TURBO een piek van $ 0,00945, dit is op basis van gegevens van CoinMarketCap. Op dit moment was TURBO sinds het begin van het jaar met maar liefst 2000% gestegen, terwijl die van Bitcoin op 28% lag.

TURBO pump

Investeerders die er op tijd bij waren konden een fortuin verdienen door hun meme coins lang genoeg vast te houden. Maar de realiteit is dat veel investeerders al verkopen zodra de coin x2 gaat.

Als je een manier had om je TURBO te staken, kon je tijdelijk niet verkopen voor een 2x, maar zodra je je tokens dan weer op kon nemen, zou je ze met veel meer winst kunnen verkopen.

Een investering van zo’n $ 1000 in het juiste project heeft potentie om miljoenen op te leveren in een bull run. Daarom is september ook een belangrijke maand, omdat het voorlopig mogelijk de laatste maand is dat je meme coins met zo’n hoge korting kunt kopen.

En dankzij de komst van Crypto All-Stars, kun je binnenkort je favoriete meme coins staken en extra beloningen verdienen, terwijl je muntje de komende tijd mogelijk x5 of hoger gaat.

Met de MemeVault is het mogelijk om verschillende meme coins te staken, waaronder DOGE, SHIB, PEPE, Floki (FLOKI), Brett (BRETT), MogCoin (MOG), Milady Meme Coin (LAYDS), Toshi (TOSHI), Coq Inu (COQ), Bonk (BONK), en ook (TURBO).

Door dit te doen verdien je beloningen in $STARS, de native token van Crypto All-Stars. Deze tokens kun je dan vasthouden om tot wel drie keer zoveel beloningen te verdienen met de MemeVault, maar je kunt deze tokens zelf ook staken of direct verkopen voor geld.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Wat gaan crypto memes doen in september?

De reden dat we zeggen dat september mogelijk de laatste maand is om voorlopig korting te krijgen op je meme coins, is omdat Bitcoin en de crypto markt in september zwakjes presteren.

Historisch gezien daalt crypto gemiddeld -4,54% i september. Maar als we dan verdergaan naar oktober, stijgt dat gemiddelde naar een verbazingwekkende +22,9%, gevolgd door een gemiddelde van +46,81% in november.

 

Hierdoor is de verwachting in ieder geval hoger dat Bitcoin de komende maand matig zal presteren en dat cryptomunten mogelijk nog steeds in de uitverkoop zullen blijven.

Het tegengestelde geldt dan voor de laatste drie maanden van het jaar, waarvan twee historisch gezien zeer bullish zijn voor crypto. En hoewel deze historische stijgingen en daling vooral gebaseerd zijn op de Bitcoin koers, hebben altcoins hier een sterke correlatie mee.

Dit betekent dat als Bitcoin de lucht inschiet dat altcoins typisch nog harder stijgen. En als de bende losbreekt, zijn crypto memes vaak een aantal van de grootste crypto stijgers.

Waarom $STARS naar de sterren kan gaan

$STARS, de native token van Crypto All-Stars, is niet alleen een leuke meme coins die meerdere crypto memes betrekt, maar dient ook als utility token. Zo kun je deze token in je wallet vasthouden om tot drie keer zoveel beloningen uit de MemeVault te halen.

Het maakt niet uit waar je deze $STARS vandaan hebt, je kunt ze tijdens de presale kopen, na de presale kopen, of verdienen uit staking beloningen. De utility die $STARS biedt kan de verkoopdruk sterk verlagen en de token helpen om te exploderen in waarde.

En ook al zou je dan je $STARS kunnen verkopen met winst, als je gelooft in de toekomst van het project, kun je nog veel meer tokens verdienen door ze vast te blijven houden of te staken. Zo zijn ongeveer 73% van de 480 miljoen gekochte presale tokens als gestaked.

Je kunt dus niet alleen profiteren wanneer je eigen favoriete meme coin stijgt in waarde, maar ook van de stijgende waarde van $STARS, die je gratis krijgt voor het staken van je hond met hoed.

Met een goede reden om de token op lange termijn vast te houden, is het mogelijk voor de Crypto All-Stars koers om 10 keer zoveel waard te worden als de huidige presale prijs van $ 0,0014191.

Crypto All-Stars heeft ook de aandacht gekregen van meerdere crypto analisten, waaronder e bekende Youtuber, Jacob Crypto Bury met meer dan 42.000 abonnees. Hij is erg optimistisch over de toekomst van het project en denkt dat een 10x zeker op tafel ligt voor de nieuwe meme coin.

Maak gebruik van september om je meme coins met korting te kopen – stake ze met Crypto All-Stars

Zoals eerder gezegd is september mogelijk de laatste maand om voorlopig cryptocurrency en meme coins met korting te kopen. Vanaf oktober en misschien wel richting het einde van deze maand, kunnen mem coins een behoorlijke stijging meemaken.

Investeerders die gebruikmaken van een crypto dip door extra te kopen, zijn meestal degenen die later het meeste winst maken. Wacht daarom niet tot oktober en november en pak je $STARS tokens zodat je binnenkort je favoriete memes kunt staken voor beloningen.

Je kunt $STARS kopen via de officiële website door je crypto wallet te verbinden en ETH, BNB of USDT in te wisselen. Je kunt deze cryptomunten ook via de website kopen met gebruik van je creditcard.

De tokens hebben nu nog een lage prijs van $ 0,0014191 per stuk, maar omdat het project al bijna $ 1 miljoen heeft opgehaald, zal deze prijs binnen 24 uur stijgen naar $ 0,0014248 per token.

tokenomics crypto all stars koopgids

20% van de token supply van 42.069.696.969 $STARS wordt aangeboden tijdens de presale, terwijl de rest gebruikt wordt voor marketing, exchange listings, liquiditeit en staking beloningen. Omdat een groot deel van de supply naar de community gaat, heeft het project ook erg aantrekkelijke tokenomics.

Omdat het team van Crypto All-Stars veel geeft om veiligheid van de investeerder, heeft het project twee audits laten doen voor de smart contract code van $STARS. Uit beide audits van SolidProof en Coinsult blijkt dat er geen streken of fouten in de code zitten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Crypto All-Stars? Doe dan mee met de Telegram groep of volg het project op X.

Ben je klaar om in september toe te kijken wat er gaat gebeuren met de crypto markt, of maak je gebruik van de mogelijkheid om aan het eind van dit jaar nog een mooie winst te pakken? Stake je meme coins in de MemeVault en profiteer van de volgende meme crypto bull run.

 

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...