Tron-gebruikers bereiken consensus over SunPump-protocol inkomstenverdeling

434 totale weergaven
|

De populariteit van het Tron-ecosysteem groeit hard door. De community heeft een akkoord bereikt over de inkomstenverdelingsstrategie van het SunPump-protocol, opgestart door de oprichter van het project, Justin Sun.

Consensus over SunPump protocol

Het is een belangrijke mijlpaal voor het Tron-netwerk, Ze hebben namelijk een akkoord bereikt over de manier waarop de verdeling van de gegenereerde inkomsten plaatsvindt. Deze consensus moet bijdragen aan de groei van het SunPump-protocol stimuleren.

 

Op maandag vraagt Justin Sun, de oprichter van het Tron-netwerk, de gemeenschap om besluit te nemen over hoe de inkomsten van het onlangs gelanceerde SunPump-protocol, een memecoin-deployer op het netwerk, zijn te verdelen.

Sun stelt voor om de inkomsten te gebruiken voor: het terugkopen van SUN-tokens, het vergroten van de liquiditeit in de SUN/TRX-pool, het voltooien van liquiditeitsdonaties en het verbranden van LP-tokens. Vandaag is de gemeenschap tot een consensus gekomen, wat wijst op de toenemende samenwerking binnen het Tron-ecosysteem.

100 procent terugkopen en burnen

Volgens Sun heeft de gemeenschap na het debat besloten dat een 100% on-chain terugkoop- en burnproces de beste aanpak is voor de gegenereerde inkomsten. Aangezien alle burn transacties on-chain zijn, is verificatie eenvoudiger en zijn er geen verdere verantwoordingen nodig.

De keuze van de gemeenschap om Liquidity Pool (LP) tokens te burnen, is gebaseerd op het feit dat grote mainstream memetokens zoals Shiba Inu (SHIB) deze aanpak al hanteren. “Persoonlijk geloof ik dat dit de betere aanpak is, en deze wordt vanaf vandaag geïmplementeerd,” aldus Sun.

Hij wijst ook op verschillende voordelen van de strategie, waaronder het vriendelijker zijn voor toezichthouders, het vergroten van de diepte van tokenliquiditeit en het mogelijk maken dat de ‘geburnde’ liquiditeit nog steeds is te benutten. Zoals elk raamwerk heeft ook deze aanpak echter zijn nadelen.

Volgens Sun zit er een risico aan deze aanpak, maar hij noemde geen specifieke reden vanwege de complexiteit. Hij gaf aan dat er mogelijk misverstanden zijn, aangezien veel leden van de gemeenschap niet volledig begrijpen wat het verbranden van LP-tokens inhoudt.

Gasinkomsten: aanzienlijke stijging in augustus

Het Tron-netwerk heeft opnieuw zijn sterke positie in de industrie aangetoond, zoals blijkt uit de recente stijging van de totale gasinkomsten. Volgens Lookonchain, een toonaangevend on-chain dataplatform, zijn de gasinkomsten van het netwerk in augustus met ruim 46% gestegen.

Uit de gegevens blijkt dat het netwerk andere grote netwerken, zoals Ethereum, Solana en Bitcoin, heeft overtroffen. Terwijl Tron een stijging van 46% zag, zagen Ethereum, Bitcoin en Solana een daling van respectievelijk 33%, 16% en 48%.

Het SunPump protocol dat werkt als een memecoin-lanceerplatform binnen het Tron-netwerk, vergelijkbaar met andere memecoin-lanceerplatformen op verschillende blockchains. Het SunPump Protocol biedt gebruikers de mogelijkheid om eigen tokens te creëren en te lanceren, waarbij het bijzondere nadruk legt op het verdelen van inkomsten en het beheer van de liquiditeit in het netwerk.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...