SOL koers stijgt 4,3%: Is $200 deze maand haalbaar voor Solana?

618 totale weergaven
SOL koers stijgt 4,3%: Is $200 deze maand haalbaar voor Solana?

De Solana koers heeft onlangs een aanzienlijke waardestijging doorgemaakt, waarbij de munt stabiliseert rond een cruciaal ondersteuningsniveau. Met een stijging van ongeveer 4,3% in de afgelopen 24 uur, staat SOL nu op $134. Deze positieve ontwikkeling sluit aan bij het bredere herstel in de cryptomarkten, waar steeds meer beleggers optimistisch zijn over de toekomst van SOL. Met de bulls in actie lijkt er potentieel voor verdere opwaartse beweging.

Bullish tekenen voor Solana koers in september

De afgelopen 24 uur is de Solana koers flink gestegen. Volgens gegevens van CoinMarketCap is het handelsvolume ook met maar liefst 63,72% toegenomen, wat wijst op meer activiteit en interesse in de markt.

Kijkend naar de technische indicatoren van Solana, valt een patroon van volatiliteit op. De Moving Average Convergence Divergence (MACD) laat zien dat de negatieve momentum afneemt, ondanks de rode balken op de histogram, wat een mogelijk opkomende positieve koersbeweging suggereert.

Gaat de Solana koers de $200 bereiken?

Volgens gegevens van Coinglass is het handelsvolume voor Solana met 64,97% gestegen tot $6,19 miljard, terwijl ook de open interest een groei van 1,22% zag, wat neerkomt op $2,04 miljard. Deze stijging in zowel volume als open interest geeft aan dat de markt voor Solana steeds actiever en aantrekkelijker wordt voor beleggers.

solana naar 200 dollar september

Als de markt zich in een gunstige richting ontwikkelt, kan de Solana koers als eerste doel de $145 bereiken. Bij aanhoudende opwaartse druk zou de koers verder kunnen stijgen naar $150 en mogelijk zelfs $180 in een bullish scenario. Mocht deze trend doorzetten, dan zou de Solana koers wel eens de grens van $200 kunnen bereiken.

Conclusie: blijft Solana stijgen?

Met de stijgende interesse en de toegenomen handelsvolumes lijkt Solana zich klaar te maken voor verdere koersstijgingen. De huidige signalen wijzen op een bullish momentum dat de munt mogelijk kan laten stijgen in de komende weken. Of Solana daadwerkelijk $200 haalt, hangt ook deels af van de wereldeconomie, waarover onlangs veel zorgen waren door slechte banenrapporten vanuit Amerika.

Lees meer over:
solana koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...