Enorme stijging in Shiba Inu burn rate: Gaat SHIB koers stijgen?

333 totale weergaven
Enorme stijging in Shiba Inu burn rate: Gaat SHIB koers stijgen?

De afgelopen twee dagen is de burn rate van Shiba Inu enorm gestegen, met maar liefst 14.500%. Volgens Shibburn, een platform dat de burn rate bijhoudt, zijn er meer dan 33,2 miljoen SHIB tokens geburned. Dit is veel meer dan verwacht. Sommige investeerders hopen dat de SHIB koers hierdoor in de toekomst veel kan stijgen door een lager aanbod.

Burn data van Shiba Inu toont consistentie

In de afgelopen week zijn er in totaal 66,58 miljoen SHIB tokens vernietigd. Dit sluit aan bij de wet van vraag en aanbod: hoe minder tokens er zijn, hoe meer waard ze kunnen worden.

Er wordt verwacht dat de waarde van Shiba Inu zal stijgen als de totale hoeveelheid tokens blijft afnemen. Op dit moment zijn er nog steeds 589,27 biljoen SHIB tokens in omloop. Maar om echt invloed te hebben op de lange termijn koers, zijn nog veel meer burns nodig.

Naast de burns, zien we ook dat investeerders meer vertrouwen krijgen door ontwikkelingen binnen het Shiba Inu ecosysteem. Een belangrijke update van Puppynet, een onderdeel van het netwerk, wordt binnenkort verwacht en zou positief kunnen zijn voor de toekomst van SHIB.

Volgens de roadmap van Shiba Inu komen er binnenkort ook verbeteringen aan Bor, een belangrijk onderdeel van het Shibarium netwerk. Deze updates kunnen een grote rol spelen in de toekomstige koersbewegingen van SHIB en het netwerk sneller en efficiënter maken.

SHIB koers blijft stabiel ondanks burns

Ondanks de enorme stijging in de burn rate is de Shiba Inu koers bijna niet veranderd. De SHIB koers staat nu op $0,00001337. Ook de afgelopen week heeft de koers nauwelijks bewogen. Over de afgelopen maand daalde de koers met 0,54%.

Toch blijft er interesse in Shiba Inu. Volgens gegevens van Coinglass is de open interest in SHIB-futures met 1% gestegen naar $24,30 miljoen. Dit laat zien dat investeerders, ondanks de recente koersschommelingen, nog steeds geïnteresseerd zijn in SHIB.

Lees meer over:
shib koersshiba inu koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...