Binance’s meme coins gekte: wordt Crypto All-Stars de volgende NEIRO met € 1,3M in ICO?

126 totale weergaven
binance-onder-vuur
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Woensdag 18 september 2024 Crypto All-Stars (STARS) heeft al meer dan $ 1,3 miljoen weten op te halen in zijn presale en wint nu momentum in een periode dat er nieuwe meme coin listings plaatsvinden op Binance.

Crypto All-Stars, die dagelijks een groot aantal nieuwe investeringen weet op te halen, wordt op dit moment gezien als een potentiële kandidaat voor een volgende Binance meme coin listing.

Eerder wist bijvoorbeeld NEIRO al een listing vrij te spelen, iets wat samen ging met een ontzettend grote stijging die de market cap van dit project binnen een dag van $ 15 miljoen naar $ 150 miljoen bracht.

In tegenstelling tot NEIRO introduceert Crypto All-Stars echter unieke utility binnen het meme coin landschap. Dit project bevat namelijk een staking systeem dat speciaal is ontworpen voor meme coins. Op deze manier biedt het meme coin investeerders een betere manier aan dan alleen het vasthouden van deze tokens in de hoop op de volgende bull run.

Nu Binance naar verwachting nog meer meme coins gaat listen en nu het staking-systeem van Crypto All-Stars in de buurt komt van zijn lancering kan er zomaar eens een bull run plaats gaan vinden. Helemaal nu cryptocurrencies richting het einde van de historisch moeilijke maand van september begeven.

Om te kapitaliseren op deze ontwikkelingen kun je op dit moment STARS token kopen tegen de presale prijs van $ 0,0014477. In minder dan 1 dag gaat deze prijs echter verder stijgen naar $ 0,0014535.

Meme coin listings op Binance zijn bullish signaal voor Q4.

Exchange listings kunnen normaal gesproken een positieve impact hebben op de koers van een crypto, helemaal als deze listing plaatsvindt op de grootste crypto exchange ter wereld, Binance. NEIRO is hier een perfect voorbeeld van, aangezien het in slechts een aantal uren tijd een gigantische stijging wist door te maken na zijn listing op Binance.

Op maandag werden NEIRO coins nog verhandeld voor $ 0,00003653, maar in korte tijd werd de $ 0,0004177 aangetikt. Een stijging van maar liefst 1043%.

Binance listte ook Turbo (TURBO) en Baby Doge Coin (BABYDOGE) op zijn exchange.

BABYDOGE ervaarde een stijging van 2534% in zijn 24-uurs handelsvolume, iets wat zijn koers met 77,8% deed stijgen. In de tussentijd ervaarde TURBO een 300% stijging in zijn handelsvolume wat leidde tot een koersstijging van 22,37% over hetzelfde tijdsbestek.

neiro
Neiro koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Door deze ontwikkelingen is het handelsvolume van de gehele meme coin markt met 43% gestegen, en de market cap met 0,33%. De totale market cap van de meme coin markt ligt op woensdag net onder de $ 39 miljard.

Deze positieve ontwikkelingen waren trouwens hard nodig voor een sector die het al wekenlang moeilijk heeft en daarom reikhalzend uitkijkt naar oktober en november, twee maanden die historisch gezien garant staan voor betere prestaties.

De impact van een Binance listing op de koers van een token is direct en significant te noemen, en heeft duidelijk niet alleen invloed op de geliste token maar zelfs op de gehele markt.

Nu de speculatie over verdere Binance listings toeneemt worden er steeds meer vragen gesteld over Crypto All-Stars. Kan dit project de volgende meme coin zijn die een listing op de Binance exchange vrijspeelt?

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Wat maakt Crypto All-Stars een goede kandidaat voor een Binance listing?

Crypto All-Stars probeert de meme coin sector nieuw leven in te blazen door een unieke MemeVault te introduceren, het eerste staking platform waarbij men in staat is om alle grote meme coins te staken.

Deze MemeVault maakt het dus mogelijk voor gebruikers om bekende meme coins zoals DOGE, SHIB, PEPE maar ook de onlangs op Binance geliste TURBO tokens te staken. Er zijn zelfs geruchten dat ook NEIRO gelist kan worden binnen deze MemeVault.

Zodra een gebruiker een van deze meme coins vastzet, komt het in aanmerking voor beloningen in de vorm van de native STARS token. Wat deze token uniek maakt, is het feit dat ook deze token vastgezet kan worden in deze MemeVault. Gebruikers die dit doen zullen zelfs in aanmerking komen voor extra hoge beloningen.

stars
Crypto All-Stars via X

Met de STARS token zijn gebruikers nu ook in staat om deel te nemen aan een staking pool waar op dit moment een APY van boven de 1100% is te verdienen. Investeerders hebben al flink geprofiteerd van deze staking pool aangezien er inmiddels al meer dan 640 miljoen STARS tokens zijn vastgezet.

Al deze feiten maken Crypto All-Stars daarom een ideale kandidaat om een nieuwe Binance listing vrij te spelen, iets wat zomaar eens samen kan gaan met een nieuwe bull run in Q4 van dit jaar.

STARS tokens op dit moment te koop tegen kortingen

Als Crypto All-Stars erin slaagt om na zijn presale een Binance listing vrij te spelen zullen gebruikers die op dit moment profiteren van de hoge kortingen grote winsten kunnen realiseren.

Vandaag is dan ook het moment om in actie te treden en STARS tokens te kopen.

Nu het momentum van deze presale hard toeneemt en het volgende doel $ 1,5 miljoen is, lijkt er nog weinig tijd te zijn om te profiteren van de huidige lage prijs van $ 0,0014477 per STARS token.

Zodra de $ 1,5 miljoen is bereikt wordt ook de volgende mijlpaal van $ 2 miljoen erg haalbaar. Whales lijken in ieder geval al actie te ondernemen, recentelijk werd er namelijk al voor maar liefst $ 50.000 aan STARS tokens gekocht.

Als je je STARS tokens nog niet veilig hebt gesteld kun je je wallet verbinden op de presale website. Vervolgens ben je in staat om ETH, USDT of BNB, maar ook FLOKI, SHIB, DOGE en PEPE in te ruilen voor STARS tokens. Je bent ook in staat om je creditcard te gebruiken voor het kopen van STARS tokens.

CoinSult en SolidProof hebben allebei het ecosysteem van Crypto All-Stars geaudit en hier kwamen geen enkele gebrek naar voren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door lid te worden van de community via Telegram of X.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
Binancecrypto all-stars

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...