Chainlink koers heeft moeite met het behouden van momentum, terwijl weerstandsniveaus sterk blijven staan

562 totale weergaven
blockchain-links

De Chainlink koers wordt geconfronteerd met aanzienlijke weerstand en een verzwakkend momentum, wat twijfels doet ontstaan over het vermogen van de token om haar recente winsten vast te houden. 

Chainlink heeft moeite met momentum

Chainlink heeft moeite met het winnen van momentum en wordt geconfronteerd met aanzienlijke weerstand op een belangrijk niveau. Ondanks de recente winsten lijkt de opwaartse trend van de token zwak, wat twijfel omhoog laat komen over het potentieel voor verdere groei van de token.

Er is een groot aantal tokens verzameld binnen een specifieke prijsklasse van Chainlink, die een aanzienlijke marktwaarde vertegenwoordigd. Als de bulls de Chainlink koers verder omhoog willen drijven, moet er eerst een belangrijke weerstand doorbroken en hogere niveaus gehandhaafd worden. Dit vereist een sterk bullish sentiment, wat bij de recente marktactiviteit ontbrak.

Verzwakkend momentum van Chainlink

De RSI (Relative Strength Indicator) is op het moment van schrijven neutraal, volgens gegevens van FXLeaders, wat een verzwakkend momentum laat zien. Dit wijst erop dat het huidige traject van Chainlink misschien niet voldoende is om de koers voorbij de weerstandspunten te duwen. Zonder een sterke bullish impuls van de kopers is het waarschijnlijk dat de Chainlink prijs moeite zal ervaren bij het stijgen.

Ondanks dat recente bewegingen enig herstel laten zien, maken het gebrek aan koopdruk en het dalende marktsentiment het onwaarschijnlijk dat Chainlink een opwaartse trend lang vol kan houden. Als de cryptovaluta erin slaagt boven haar huidige positie uit te stijgen en deze winsten vast te houden, zou Chainlink zich op hogere niveaus kunnen richten. Dit hangt echter af van een aanzienlijke toename in vraag.

Lees meer over:
Chainlink

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...