Dit is waarom Bitcoin analisten positief zijn over de Bitcoin koers

749 totale weergaven

Bitcoin blijft rallyen en passeert $64.000 nu analisten een sterkere bull run voorspellen, aangewakkerd door ETF-instroom en positieve trends in september.

Bitcoinprijs stijgt als optimisme groeit

Voor het eerst in drie weken steeg de Bitcoinprijs boven de $ 64.000 en bereikte daarmee een nieuw hoogtepunt in september. Hoewel de prijs iets terugviel en nu rond de $ 63.000 zit, duidt de rally op een groeiend vertrouwen in de markt, met een winst van 10% in de afgelopen week.

ETF-instroom versterkt het marktsentiment

Het momentum viel samen met een aanzienlijke instroom van kapitaal in Bitcoin spot exchange-traded funds (ETF’s). Volgens gegevens van SoSo Value zagen Bitcoin spot ETF’s donderdag een netto-instroom van $158 miljoen, met toonaangevende bijdragen van ARKB en FBTC, wat de rally van de markt versterkte.

September is historisch gunstig voor Bitcoin

September is meestal een positieve maand voor Bitcoin, met prestaties uit het verleden die een trend van sterke rendementen laten zien.

Deze historische gegevens in combinatie met de huidige ETF-instroom geeft analisten het vertrouwen dat de rally van Bitcoin zou kunnen aanhouden en mogelijk de $ 70.000 zou kunnen bereiken in het vierde kwartaal.

Groeiende wereldwijde marktdruk

Ondanks enkele schommelingen in de vraag van Amerikaanse investeerders, laten gegevens van Binance een sterke wereldwijde koopdruk zien.

Deze internationale interesse, gedreven door FOMO (Fear of Missing Out), zou de Bitcoin koers de komende weken verder omhoog kunnen duwen.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....