Hamster Kombat Airdrop wakkert gemengde reacties aan na miljoenen bans

504 totale weergaven

Terwijl Hamster Kombat zich opmaakt voor de airdrop van 26 september, ontstaat er controverse over de ban van 2,3 miljoen gebruikers en de vesting van tokens, waardoor veel spelers gefrustreerd raken.

Hamster Kombat airdrop

Het populaire spel Hamster Kombat staat op het punt om op 26 september een enorme airdrop van 60 miljard HMSTR tokens uit te delen. Meer dan 131 miljoen spelers hebben zich gekwalificeerd voor het evenement, waarmee het een van de grootste airdrop distributies in de geschiedenis van cryptospellen wordt.

Meer dan 2,3 miljoen accounts werden gebanned vanwege vermeend valsspelen, wat bij veel gebruikers tot ontevredenheid leidde.

60 Miljard Tokens voor Seizoen 1 Spelers

Van de 100 miljard tokens die in totaal beschikbaar zijn, zijn 75 miljard HMSTR tokens gereserveerd voor de gemeenschap. Aan het einde van Seizoen 1 zal het spel 60% van de gemeenschapstoewijzing verdelen, wat neerkomt op meer dan 53 miljard tokens tijdens de airdrop.

De resterende 6,75 miljard tokens zullen worden vergrendeld en ontgrendeld over een periode van tien maanden, waardoor de frustratie bij spelers nog groter wordt. Hoewel de meeste spelers hun airdrop onmiddellijk zullen ontvangen, kunnen sommige gebruikers die geen opnamemethode hebben geselecteerd hun tokens op een later tijdstip alsnog claimen.

2,3 Miljoen gebruikers verbannen voor valsspelen

In een controversiële zet hebben de ontwikkelaars van Hamster Kombat 2,3 miljoen accounts verbannen wegens vermeend valsspelen, slechts enkele dagen voor de airdrop.

Hoewel het team het exacte mechanisme dat wordt gebruikt om valsspelen te detecteren niet heeft onthuld, hebben veel spelers hun frustratie geuit, vooral degenen die maandenlang sleutels hebben gekweekt en beloningen hebben verzameld.

Sommige spelers ontvingen een “Vals spelen is slecht” prestatie badge, waardoor ze nog minder tokens kregen toegewezen.

Wat is de volgende stap voor Hamster Kombat?

Nu Hamster Kombat zijn Interlude Season ingaat, kunnen spelers extra beloningen verdienen, waaronder diamanten, die naar verwachting een sleutelrol zullen spelen in de volgende fase van het spel.

Ondanks de controverse heeft het spel een sterke betrokkenheid behouden en veel spelers kijken reikhalzend uit naar Seizoen 2, waarin nog eens 15% van de gemeenschapsmunten zal worden gedropt.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....