Cardano koers geeft grootste buy signaal van afgelopen jaar volgens deze analist

798 totale weergaven

De Cardano koers is de afgelopen dag flink gestegen door een aanstaande meeting van de oprichter van Cardano en de president van Argentinië. Buiten deze situatie zien analisten ook meerdere signalen die kunnen wijzen op een aankomende verdere stijging. Hoe ver kan de ADA koers gaan stijgen?

Technische signalen wijzen op stijging van ADA koers

Een van die analisten, TradingShot, voorspelt een sterke rally voor Cardano op basis van technische gegevens. Volgens zijn analyse laat Cardano’s één-weekse Logarithmic macd">Moving Average Convergence Divergence (1W LMACD) een bullish cross zien. Dit is voor het eerst sinds oktober 2023 dat dit gebeurt. Deze cross wordt gezien als een belangrijk koopsignaal, wat kan betekenen dat de koers van ADA binnenkort flink kan stijgen.

tradingshot cardano koers

Sinds mei zit ADA onder zijn 50-weekse moving average (1W MA50). Een consolidatiefase zoals deze gaat vaak vooraf aan een uitbraak. TradingShot wijst er ook op dat de één-weekse Relative Strength Index (RSI) van ADA stabiel blijft. Dit suggereert dat veel mensen de token aan het kopen zijn. Dit soort signalen wijst vaak op een toekomstige stijging, maar de grote vraag is: wanneer gebeurt het?

De afgelopen weken klimt de koers langzaam, en het lijkt erop dat deze stijging elk moment sterker kan worden. Volgens TradingShot zou de ADA koers op weg kunnen zijn naar een gigantische rally, met een mogelijke koers van $5.00 als doel.

Extreme voorspellingen voor Cardano koers

Sommige ADA bulls zijn zelfs nog optimistischer. Dan Gambardello, een bekende analist van het YouTube-kanaal Crypto Capital Venture, denkt dat ADA een veel grotere stijging kan meemaken. Hij voorspelt een koers van rond de $31, gebaseerd op een analyse van de wekelijkse en dagelijkse grafieken. Dit zou een enorme stijging zijn van ongeveer 8.500% ten opzichte van het huidige niveau.

Met de groeiende bullish sentimenten zou de koers van Cardano de komende weken flink kunnen stijgen.

Lees meer over:
ada koerscardano koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...