SHIB burn rate stijgt 320%: gaat de Shiba Inu koers exploderen?

526 totale weergaven
SHIB burn rate stijgt 320%- gaat de Shiba Inu koers exploderen?

De SHIB burn rate is vandaag met maar liefst 320% gestegen, wat nieuwe hoop heeft gebracht bij investeerders. Volgens een analyse zou Shiba Inu koers binnenkort flink kunnen stijgen, misschien zelfs met een drievoudige winst. In de afgelopen week is de SHIB koers al met meer dan 25% gestegen, maar volgens analisten staat een grotere stijging om de hoek. Maar hoe hoog kan Shiba Inu stijgen?

Grote stijging in SHIB burn rate

De SHIB burn rate is de afgelopen tijd sterk gestegen met 320%, wat leidde tot speculaties over een mogelijke prijsstijging. Veel investeerders verwachten dat deze stijging invloed zal hebben op de SHIB koers. Dit komt ook doordat er steeds meer aandacht is voor meme coins.

Volgens gegevens van Shibburn, een platform dat het aantal geburnde Shiba Inu-tokens bijhoudt, zijn er in de afgelopen 24 uur 10,31 miljoen tokens geburnt. Hierdoor nam de burn rate sterk toe. Twee specifieke adressen waren verantwoordelijk voor het burnen van respectievelijk 6,94 miljoen en 3,31 miljoen tokens.

SHIB Burn Rate 30-09

Shiba Inu koers verwachting na de token burns

Het burnen van tokens verlaagt het aantal munten in omloop, wat meestal de waarde verhoogt. Tot nu toe zijn er 410,73 biljoen tokens geburnt van de oorspronkelijke voorraad. De huidige voorraad in circulatie is nog 583,50 biljoen tokens. Een eerdere enorme stijging van de burn rate met 33.000% zorgde er al voor dat er binnen 24 uur meer dan 1 miljard tokens werden geburnt. Dit soort grote verminderingen in het aanbod doen de verwachtingen voor een prijsstijging groeien.

Nadat de burn rate flink is gestegen is de de SHIB koers vandaag ook een klein beetje gestegen. Sommige analisten voorspellen dat de SHIB koers mogelijk met maar liefst 283% kan stijgen.

Historisch gezien is het vierde kwartaal vaak een sterke periode voor de Bitcoin koers en andere altcoins. Dit geldt ook voor oktober. Als deze trend doorzet, zou de SHIB koers binnenkort kunnen stijgen.

Lees meer over:
shib koersshiba inu koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...