Lamborghini introduceert blockchain-gebaseerde supercars in Web3 gaming samenwerking met Animoca Brands

571 totale weergaven

Lamborghini stapt in samenwerking met Animoca Brands in de wereld van Web3 met de lancering van Fast ForWorld. Het platform introduceert interoperabele digitale superauto’s, waardoor spelers luxe auto’s kunnen kopen, verkopen en ermee kunnen racen in meerdere blockchain-games.

Lamborghini lanceert Fast ForWorld in samenwerking met Animoca Brands

Op 2 oktober 2024 kondigde Lamborghini, in samenwerking met Animoca Brands, de lancering aan van Fast ForWorld, een nieuw blockchain-gebaseerd platform met digitale supercars voor gaming.

Dit is Lamborghini’s eerste stap op het gebied van blockchaintechnologie, waarbij het groeiende web3-ecosysteem wordt gebruikt om een unieke digitale ervaring te bieden. Het platform gaat live op 7 november 2024.

Interoperabele digitale superauto’s

Het Fast ForWorld platform introduceert digitale superauto’s die gebruikt kunnen worden op meerdere spelplatforms binnen Animoca’s Motorverse, waaronder populaire titels als Torque Drift 2 en REVV Racing.

Met deze digitale verzamelobjecten kunnen gebruikers Lamborghini’s iconische supercars kopen, verkopen en besturen, waardoor de digitale en fysieke autowereld naadloos in elkaar overgaan.

Innovatieve functies en gebruikersinteractie

Fast ForWorld is ontwikkeld door Gravitaslabs, een dochteronderneming van Animoca Brands, en biedt gebruikers ook een 3D wallet om hun digitale bezittingen in op te slaan en er interactie mee te hebben.

Fans kunnen deze supercars verzamelen als NFT’s, die gebruikt kunnen worden in verschillende games, verhandeld kunnen worden op marktplaatsen of bewaard kunnen worden als onderdeel van digitale collecties.

Web3 en de auto-industrie

Nu blockchaintechnologie aan kracht wint, schept Lamborghini’s samenwerking met Animoca Brands een nieuw precedent voor de auto-industrie door luxe te combineren met digitale innovatie.

Nu de populariteit van web3-gaming toeneemt, kan deze samenwerking Lamborghini een leidende positie bezorgen binnen de NFT- en gamingsector.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....