Crypto crash: beste moment om altcoins te kopen? Top 3 meme crypto met potentie in uptober

590 totale weergaven
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Ondanks dat de recente crypto crash van Bitcoin door veel investeerders als negatief is ontvangen, wordt het door sommige traders ook gezien als een goed moment om altcoins te kopen. Wat zijn de beste 3 meme crypto om in uptober te kopen?

Bitcoin is over de afgelopen week met bijna 6% gedaald richting een waarde van $ 61.800. Ondanks deze daling bevindt de koers zich volgens VirtualBacon nog altijd boven de Bull Market Support Band.

bitcoin koers 7 dagen

De Bull Market Support Band is een belangrijke trendlijn die aangeeft dat Bitcoin zich nog in een bullish fase bevindt. Deze Bull Market Support Band bevindt zich op dit moment tussen de $ 61.000 en $ 62.500. Met de huidige waarde van Bitcoin rond de $ 61.800 bevindt de grootste crypto ter wereld zich dus nog altijd op bullish terrein.

Op het moment dat de Bitcoin koers in staat is om meerdere weken te sluiten boven de $ 63.000 staat er volgens VirtualBacon een nieuwe crypto rally te wachten.

Top 3 crypto om te kopen

Doordat Bitcoin nog altijd meer dan 56% van de markt in handen heeft, leidden de recente prestaties ook al snel tot een daling van de gehele crypto markt. Grootheden zoals Ethereum en Solana daalden ook al allebei rond de 10% en meme coin grootheden zoals Dogecoin en Shiba Inu moesten zelfs genoegen nemen met dalingen boven de 12%.

Zolang de Bitcoin koers boven de Bull Market Support Band standhoudt lijkt het echter slechts een kwestie van tijd voordat de markt zijn weg omhoog weer inzet. Dit betekent ook dat het vandaag juist een goed moment is om in altcoins te investeren tegen korting.

Om deze reden beschrijven we hieronder dan ook de top meme crypto met potentieel in oktober. Alledrie deze crypto’s zijn op dit moment tegen aanzienlijke kortingen te kopen, maar maken tegelijk serieus kans om aanzienlijke koers stijgingen door te maken.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

1. Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief maakt indruk door unieke utility

Layer 1 blockchains zoals Ethereum worden helaas steeds duurder en langzamer, dit is dan ook precies de reden waarom de lancering van Pepe Unchained zo goed getimed is. Pepe Unchained is namelijk een nieuwe meme coin die erin is geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Dit is dan ook de reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe coin wordt genoemd die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken.

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained staat volledig in het teken van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten en is daardoor ook een uitstekend alternatief voor andere meme coins die zich niet meer op de dure Layer 1 blockchain willen ontwikkelen. De Layer 2 oplossing is echter niet de enige reden waarom Pepe Unchained al snel een groot succes bleek.

Pepe Unchained is er namelijk ook in geslaagd om een aantrekkelijk staking systeem te ontwikkelen. Binnen dit systeem zijn nu dan ook al meer dan 1,2 miljard tokens vastgezet, een belangrijk teken dat men vertrouwen heeft in de toekomst van dit project. Daarnaast is er nog altijd een APY te verdienen van boven de 120%.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 7,3 miljoen opgehaald en is daarmee een van de beste presales van 2024 te noemen. PEPU tokens kosten op dit moment $0,00991 per stuk, en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

2. Crypto All-Stars (STARS) – het staken van meme coins was nog nooit zo makkelijk

Ondanks dat staking steeds belangrijker wordt binnen de crypto markt is het nog altijd moeilijk om een groot deel van de bekende meme coins te staken. Met Crypto All-Stars lijkt hier nu echter verandering in aangebracht te worden.

Crypto All-Stars is een nieuwe meme coin die de unieke MemeVault heeft gecreëerd. Binnen deze MemeVault zijn gebruikers in staat om bekende meme coins zoals SHIB, DOGE en PEPE te staken. In ruil hiervoor zullen ze beloond worden in de vorm van de native STARS token. Crypto All-Stars is door zijn unieke MemeVault ook het eerste project dat erin is geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak.

De STARS token is op dit moment te koop in de presale fase van dit project, tegen de huidige lage prijs van $0,0014828 per token. Deze presale heeft op dit moment al bijna $2 miljoen op weten te halen en zodra het volgende doel van $2,2 miljoen wordt gehaald zal de huidige prijs van STARS tokens verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT, FLOKI, PEPE, DOGE, SHIB en creditcard.

3. Flockerz (FLOCK) – crypto project geeft gebruikers de macht over de toekomstige ontwikkeling

Flockerz is een uniek nieuw meme coin project dat al snel de nodige indruk wist te maken. Dit project heeft namelijk geen leider, maar in plaats daarvan zijn het de gebruikers zelf die over de toekomst van dit platform beslissen.

Het belangrijkste platform van Flockerz is FlockTopia, een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) waarin alle leden hun stem en mening kunnen laten horen over de belangrijkste voorstellen die de toekomst van het project bepalen. Wat Flockerz nog unieker maakt is het feit dat gebruikers die hun stem laten horen beloond zullen worden met de native FLOCK token.

Flockerz koersverwachting

Ook is er een manier voor gebruikers om winst te realiseren via lange termijn investeringen. 25% van de totale token voorraad is namelijk apart gezet voor staking. Op dit moment is er zelfs een APY te verdienen van boven de 5000%.

Tokens zijn op dit moment te koop voor $ 0,0057012 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra de presale zijn volgende doel van $ 676.000 bereikt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...