Crypto analist wijst op bullish patroon, altcoin seizoen nabij – welke crypto gaat stijgen?

816 totale weergaven
bull koers BTC bitcoin
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Is het altcoin seizoen begonnen? Dat is de vraag waar veel investeerders graag een antwoord op zouden willen. Crypto analist Michaël van de Poppe verwacht dat het altcoin seizoen dichterbij dan ooit tevoren is, nu indicatoren er naar wijzen dat altcoins in de komende maanden een forse stijging zullen doormaken.

De marketcap van de altcoin markt zag eerder dit jaar een hoogtepunt van $ 1,27 biljoen, maar is sindsdien in een neergaande trend beland. Investeerders hadden de hoop opgegeven voor altcoins, maar daar zou de komende tijd wel eens verandering in kunnen komen. Crypto analisten zien namelijk een verandering in de altcoin seizoen index, wat een hoop goeds voor de toekomst kan betekenen.

Bull run voor de altcoins in het verschiet

Crypto analist Moustache deelt via X zijn bevindingen over de altcoin season index grafiek. Hierin laat hij weten dat de grafiek momenteel een “inverse head & shoulders” patroon aan het vormen is. Dit patroon is vrij bullish, aangezien de verwachting is dat de koers richting de bovenzijde uitbreekt.

De altcoin seizoen index geeft momenteel een waarde van 37 aan. Dit betekent dat het altcoin seizoen nog niet begonnen is, maar we zien wel duidelijk een beweging richting de waarde van 75. Het lijkt er dus op dat investeerders langzaam aan richting de altcoin markt aan het bewegen zijn en hierdoor kan een altcoin seizoen ontstaan.

Michaël van de Poppe vertelt zijn volgers om klaar te zijn voor volgende altcoin bull run

Via social media platform X, heeft van de Poppe zijn volgers laten weten dat we op het punt staan om te beginnen aan een bull run die vergelijkbaar is met die uit 2017. Volgens Michaël zullen institutionele investeerders bijdragen aan een grote hoeveelheid nieuw kapitaal binnen de crypto markt. Dit zal mede komen door de Bitcoin en Ethereum ETF’s, die eerder dit jaar werd gelanceerd.

In de afgelopen jaren hebben altcoin projecten zichzelf verder weten te ontwikkelen, ondanks dat de koers van hun tokens neerwaarts trenden. Hier zal volgens van de Poppe binnenkort een verandering in komen en verliezen die door de jaren heen zijn opgebouwd kunnen binnen enkele maanden volledig worden weggepoetst.

 

Het lijkt er dus op Q4 van 2024 een hoop spektakel met zich mee zal brengen in de crypto markt en dan vooral in de altcoin markt.  Houd de altcoin seizoen index scherp in de gaten om een vermoeden te hebben wanneer het de beurt is aan altcoins om in de schijnwerpers te staan.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Deze twee crypto projecten staan heel 2024 al in de schijnwerpers

Aangezien het onduidelijk is wanneer de koersen van altcoins een parabolische beweging zullen maken, zijn investeerders op zoek naar alternatieve crypto projecten, die nog relatief nieuw zijn.

Twee crypto projecten die dit hele jaar al in de schijnwerpers hebben gestaan zijn Pepe Unchained en Crypto All-Stars. Deze presale project hebben gezamenlijk ruim $ 19 miljoen weten op te halen, wat aangeeft dat vroege investeerders geïnteresseerd zijn in wat deze crypto projecten te bieden hebben.

Pepe Unchained – $ 17,5 miljoen opgehaald met verkoop van $PEPU

De presale van Pepe Unchained met de $PEPU-token heeft ruim $ 17,5 miljoen opgehaald bij vroege investeerders. Dit geeft aan dat de interesse onder investeerders in Pepe Unchained groot is. Pepe Unchained heeft zijn eigen layer-2 blockchain, hierdoor is het mogelijk voor traders om $PEPU-tokens snel te verzenden naar adressen en zijn er lage transactiekosten aanwezig.

Pepe Unchained heeft ook slim ingespeeld op investeerders die hun tokens voor een langere tijd willen vasthouden. Het is namelijk mogelijk om de $PEPU-token te staken. Hiermee kan een jaarlijks rendement van meer dan 120% behaald worden. Wees er dus op tijd bij om nog te profiteren van Pepe Unchained, voordat de $PEPU-token straks op een exchange beland en de koers naar de maan schiet.

Via de officiële website van Pepe Unchained kan met ETH, BNB, USDT en creditcard tegen een koers van $ 0,00993 de $PEPU-token aangeschaft worden.

Crypto All-Stars – $STARS-token bereikt mijlpaal van $ 2 miljoen

Crypto All-Stars is vorige maand van start gegaan met zijn presale en heeft sindsdien $ 2 miljoen weten op te halen. Crypto All-Stars is een presale project dat vele meme coins bij elkaar brengt. Denk hierbij aan Dogecoin, Shiba Inu, Brett token, Pepe coin, Floki Inu, Bonk en nog veel meer.

Het is bij Crypto All-Stars mogelijk om de $STARS-token te staken en hiermee een jaarlijks rendement van 714% te verdienen. Daarnaast kun je ook al je favoriete meme coins staken op het platform van Crypto All-Stars via The Memevault.

Dit presale project maakt het dus mogelijk voor investeerders om een maximaal rendement te behalen. Wacht niet langer en duik vandaag nog in de wereld van Crypto All-Stars.

De $STARS-token kan gekocht worden via de officiële website met ETH, BNB, USDT, creditcard tegen een koers van $ 0,0014887.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...