Michaël van de Poppe voorspelt all-time highs voor twee altcoins

1069 totale weergaven

De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe is heel bullish over twee altcoins en ziet ook positieve signalen voor bitcoin in het vierde kwartaal. Wat dat twee altcoins betreft gaat het om Sui Network (SUI), een layer-1 blockchain, en om Bittensor (TAO).

Bullish over Sui

Wat Sui Network betreft ziet Van de Poppe kansen voor de bulls in de range van 1,30 tot 1,60 dollar. Na een correctie is SUI volgens de analist klaar voor nieuwe all-time highs.

“Waar moeten we Sui kopen? Technisch gezien zijn er betere kansen, maar SUI is waarschijnlijk één van de munten die aan het einde van de cyclus in de top 10 staat. Voor een agressieve entry kan je kijken naar 1,50 tot 1,60 dollar. Een meer conservatieve entry ligt op 1,30 tot 1,40 dollar.

Wat mijn targets betreft? Nieuwe all-time highs”, aldus een hele optimistische Michaël van de Poppe.

Op het moment van schrijven handelt Sui op 2,02 dollar. Daarmee staat er voor de afgelopen 24 uur een stijging van 5,46% op de borden en handelt de altcoin iets boven de targets die Michaël van de Poppe heeft om posities te openen op de digitale munt.

Wat dat betreft zal hij wachten op een correctie om in te stappen, in de hoop dat de altcoin daarna aan een koersexplosie naar nieuwe all-time highs begint.

Ook bullish over TAO

“De volgende die naar all-time highs gaat uitbreken is waarschijnlijk TAO. Dit is een hele sterke asset. Ik verwacht een test van de steun op 500 dollar, waarna we richting nieuwe all-time highs zullen bewegen”, aldus Van de Poppe.

Vervolgens gaat hij in op bitcoin, de absolute koning van de markt. Volgens Van de Poppe maakt bitcoin zich op voor een rally die tot tenminste december zal duren. “De markt blijft opwaarts momentum tonen […]. Bitcin staat weer boven de 62.000 dollar en maakt zich klaar voor een opwaartse run in de periode van oktober tot en met december”, zo vertelt de analist.

Op het moment van schrijven handelt bitcoin op 62.400 dollar, nadat de digitale munt gisteren nog werd afgewezen op het niveau van 64.000 dollar.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....