Goedemorgen Bitcoin: ‘Bitcoin gaat de wereld niet overnemen’

669 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl |

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Willem Middelkoop: ‘Bitcoin gaat de wereld niet overnemen’

Tijdens de Future of Bitcoin-conferentie in Antwerpen sprak Willem Middelkoop, oprichter en bestuursvoorzitter van het Commodity Discovery Fund, met bitcoinmagazine.nl over de toekomst van Bitcoin.

Middelkoop staat bekend om zijn expertise op het gebied van monetaire systemen en investeringen in grondstoffen. Hij is echter voorzichtig als het gaat om de toekomst van Bitcoin.

Middelkoop erkent dat Bitcoin een belangrijke rol speelt in de moderne financiële wereld, maar hij waarschuwt tegen overschatting. “Denk nu niet dat Bitcoin de wereld zal gaan overnemen”, zegt hij.

Maya Parbhoe: Suriname’s toekomst met Bitcoin

Maya Parbhoe, een succesvolle ondernemer en presidentskandidaat in Suriname, deelt in een exclusief interview met bitcoinmagazine.nl haar visie op de toekomst van Suriname en de cruciale rol van Bitcoin daarin.

Haar doel is duidelijk: corruptie verminderen en de economie versterken door Bitcoin te integreren.

Parbhoe is vastberaden om na haar mogelijke verkiezingswinst Bitcoin als wettig betaalmiddel te maken in Suriname. “Ik zie volgend jaar de verkiezingswinst en daarna als eerste Bitcoin wettig betaalmiddel maken”, zegt Parbhoe.

Ze gelooft dat dit het begin zal zijn van een transitieperiode waarin de bevolking rustig kan overstappen naar een digitale munt. Ze legt uit dat het standaard wordt dat salarissen en prijzen in Bitcoin worden betaald.

Deze ambitieuze stap zou betekenen dat elk bedrijf in Suriname in essentie een “mini-MicroStrategy” wordt, een bedrijf dat actief in Bitcoin investeert. Volgens haar zal dit ervoor zorgen dat elke Surinamer zijn geld in waarde ziet toenemen tegenover andere valuta.

Crypto whale verliest $35 miljoen aan tokens na phishing aanval

Opmerkelijk nieuws: een crypto whale heeft maar liefst $35 miljoen aan tokens verloren na een brute phishing aanval. Wat is er gebeurd?

Beveiligingsanalisten rapporteerden een beveiligingsincident waarbij een crypto-whale 15.079 Few Wrapped Duo ETH (fwDETH) verloor, ter waarde van ongeveer $35 miljoen. fwDETH is een gewrapte versie van Duo ETH of DETH, een afgeleide van ETH uitgegeven door Duo, een DeFi-protocol op het Blast-netwerk.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...