Wordt Dogecoin binnenkort bullish? Expert verwacht enorme stijging in december

648 totale weergaven
|

Een crypto expert voorspelt dat Dogecoin in december een grote stijging zou kunnen meemaken, maar de afnemende aantallen holders zorgen voor zorgen over de stabiliteit op de lange termijn.

Wordt Dogecoin bullish?

Dogecoin, de grootste memecoin, heeft gedurfde voorspellingen ontvangen van verschillende marktexperts na een recente prijsstijging, aangedreven door een positief sentiment op de cryptomarkt. Deze sterke stijging van de belangstelling heeft geleid tot speculaties over het potentieel ervan op de korte en lange termijn.

Een van de meest gedurfde voorspellingen komt van crypto expert en handelaar Master Kenobi, die een scenario heeft uitgewerkt dat Dogecoin op korte termijn naar nieuwe hoogten zou kunnen sturen. Kenobi deelde zijn mening op X (Twitter), wat leidde tot optimisme binnen de DOGE-gemeenschap:


Hij gelooft dat DOGE een grote bullish uitbraak zou kunnen meemaken en mogelijk tegen december belangrijke nieuwe mijlpalen zou kunnen bereiken. Zijn voorspelling is gebaseerd op trends uit het verleden die vergelijkbare patronen van opwaartse rally’s hebben laten zien.

Recente prijsbeweging lijkt op eerdere cyclus

Kenobi merkt op dat de recente prijsbeweging van DOGE lijkt op een eerdere cyclus die tot een bull run leidde. Hij gelooft dat de memecoin een soortgelijk pad zou kunnen volgen met enkele weken van positief momentum, gevolgd door korte correcties, voordat hij zijn opwaartse traject zou hervatten.

Als dit patroon zich voortzet, suggereert Kenobi dat Dogecoin binnen slechts een paar weken een belangrijke mijlpaal zou kunnen bereiken. Deze voorspelling heeft voor een golf van opwinding gezorgd, maar beleggers blijven voorzichtig, omdat memecoins enorm volatiel zijn.

Bezorgdheid over afnemende aantal holders

Terwijl sommigen optimistisch zijn over het potentieel van Dogecoin voor een rally op de korte termijn, hebben anderen hun bezorgdheid geuit over het afnemende aantal DOGE-houders. Recente gegevens van Santiment laten een gestage daling zien in het aantal Dogecoin wallets, wat erop wijst dat sommige beleggers mogelijk het vertrouwen in de munt verliezen.

Sinds begin oktober is er een merkbare afname van het aantal actieve wallets, wat wijst op een mogelijke verschuiving in het sentiment binnen de Dogecoin gemeenschap. De gegevens van Santiment duiden er ook op dat sommige handelaren zich tot andere activa wenden voor snellere winsten, wat zou kunnen bijdragen aan de daling van het aantal DOGE-houders.

Zorgen over Dogecoin op lange termijn

Dit heeft zorgen doen groeien over de stabiliteit van de memecoin op de lange termijn, omdat aanhoudende dalingen van actieve portefeuilles de toekomstige prijsbewegingen zouden kunnen beïnvloeden.

Hoewel er nog steeds optimisme bestaat over het potentieel van Dogecoin voor een rally op de korte termijn, zou de daling van het aantal holders en het veranderende sentiment binnen de gemeenschap van invloed kunnen zijn op de langetermijnvooruitzichten.

Beleggers blijven voorzichtig optimistisch, in de hoop dat het positieve momentum van de afgelopen weken zal leiden tot nog grotere winsten in de aanhoudende bull-cyclus.

Lees meer over:

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...