Analist is extreem bullish over Ethereum-rivaal

805 totale weergaven
|

De pseudonieme analist Rager is momenteel extreem bullish over layer-1 blockchain Fantom (FTM), een geduchte concurrent van het in 2024 zo geplaagde Ethereum. Waar steeds meer mensen het vertrouwen in Ethereum lijken te verliezen, zien we dat andere smart-contract platforms aan momentum winnen.

Rager voorspelt Fantom koers van $3,31

Rager is zo bullish over Fantom, dat hij voor april een koers van 3,31 dollar voorspelt voor de concurrent van Ethereum.

Dat zou een behoorlijke koersstijging vertegenwoordigen, want FTM komt momenteel binnen op een koers van 0,7733 dollar. Daarmee geeft Rager dus aan dat hij gigantisch veel vertrouwen heeft in deze digitale munt, die op plek 43 op CoinMarketCap staat.

“Heb je het gevoel dat je te laat bent? Mensen die dat zeggen kijken niet naar de grafiek van FTM. En ja, naar mijn mening is dit een praktisch target voor de komende zes maanden”, aldus Rager in commentaar op de onderstaande grafiek.

Image

In die grafiek suggereert hij een terugkeer naar de all-time highs voor Fantom, wat een koers van ruim 3 dollar zou opleveren.

Daarmee zou de digitale munt een stijging van bijna 400% doormaken.

De mening van Rager over memecoins

Tegenwoordig moet ook iedereen een mening hebben over memecoins. Rager is daar geen uitzondering op. Hij ziet memecoins als een soort entreepoort voor investeerders naar de rest van de cryptomarkt.

Uiteindelijk voorziet hij stijgingen voor PEPE, POPCAT en BONGO. Waarom precies? Dat laat zich raden. Waarschijnlijk omdat hij ze zelf in zijn wallets heeft zitten, maar een echte fundamentele onderbouwing voor memecoins bestaat natuurlijk niet.

Wat bitcoin betreft verwacht hij nog één voorzichtige correctie naar 66.000 dollar, voordat de digitale munt naar nieuwe koersrecords uitbreekt.

Image

In zijn grafiek zien we dat hij eerst een voorzichtig stijging naar 70.000 dollar voorspelt, vervolgens een correctie naar 66.000 dollar en daarna nieuwe all-time highs van tenminste 75.000 dollar.

Dat zou voor de komende weken een prachtig begin van het vierde kwartaal van 2024 vertegenwoordigen voor bitcoin.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....