SpacePay lost problemen rond traditionele en crypto betalingen op: SPY token kan 100x gaan en hier is waaorm

55 totale weergaven
SpacePay lost veel bestaande problemen op |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

SpacePay verandert de manier waarop crypto betalingen plaatsvinden. Er wordt een oplossing aangeboden waarmee het zich weet te onderscheiden van de rest.

Het platform beschikt over diverse systemen die de problemen op kunnen lossen die de bredere verspreiding van crypto tegenhouden.

Het ultieme doel is om mensen comfortabel te laten voelen tijdens het betalen met crypto, terwijl ze ervaringen hebben die de huidige oplossingen ver achter zich laten.

SpacePay lost veel problemen op die huidige oplossingen hebben rond traditionele en crypto betalingen

SpacePay heeft maatregelen genomen tegen de volatiliteit van crypto. Winkeliers kunnen op die manier betalingen accepteren zonder dat ze bang hoeven te zijn voor grote veranderingen in de koers van de token.

Het platform zorgt er namelijk voor dat de crypto automatisch wordt omgezet in de fiat valuta naar keuze van de winkelier. Door deze aanpak is het niet langer nodig om in de stress te zitten over flinke veranderingen in de crypto koers.

Voor klanten is het mogelijk om te betalen met meerdere crypto. Ze zullen niet beperkt zijn tot de mogelijkheden die over het algemeen aangeboden worden. Hierbij gaat het vaak om BTC, ETH, USDC en USDT.

Zoals gezegd maakt SpacePay betalen met veel crypto mogelijk. Gebruikers kunnen zo eenvoudig betalingen doen vanuit diverse crypto portfolio’s zonder dat ze eerst alles over moeten zetten.

Bovendien hoeven er geen nieuwe systemen gedownload te worden om SpacePay te gebruiken. Dit kan namelijk allemaal gewoon met de bestaande betaalapparaten. Het platform kan geïntegreerd worden bij meer dan 325 crypto wallets en dus gebruikt worden bij de betaalapparaten die je nu al overal ziet.

Nieuwe gebruikers hoeven zo niet eerst een complex proces door te lopen bij hun betaling. Ze kunnen gewoon op dezelfde voet doorgaan, terwijl ze dankzij SpacePay de betalingen ook nog eens veel sneller kunnen voltooien.

Met SpacePay worden betalingen veel makkelijker. Gebruikers hoeven namelijk alleen maar een QR code te scannen. Hierdoor worden de overbodige stappen waar de huidige systemen om bekend staan vermeden.

SpacePay lost veel bestaande problemen op

Ook de lage kosten maken SpacePay erg aantrekkelijk. Er zijn slechts 0,5% kosten per transactie. De kosten zullen ook niet veranderen, waardoor vooraf al duidelijk is wat de gemaakte kosten zullen worden.

SpacePay vertraagt bovendien de betalingen niet. Er is geen wachttijd, want betalingen worden direct voltooid. Hiermee onderscheidt het zich van de traditionele methodes, waarbij het soms uren of dagen in beslag kan nemen.

Bovendien is daar vaak sprake van netwerk congestie, maar daar zal bij SpacePay ook geen sprake van zijn.

SpacePay is volledig gedecentraliseerd, want gebruikers hebben zelf de controle over hun private keys. Identiteitsfraude wordt zo voorkomen en gebruikers hoeven niet ook nog eens met een derde partij in zee te gaan. Ze zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor het veilig houden van hun fondsen in informatie.

De voordelen van het holden van de SPY token

SPY holders zullen diverse voordelen ervaren bij het gebruiken van het platform. Er zal maandelijks een loyalty airdrop zijn voor de meest loyale gebruikers van die maand. Hierdoor wordt het gebruiken van SpacePay bij betalingen verder gestimuleerd.

SPY holders krijgen daarnaast toegang tot bepaalde features voordat deze bij het grote publiek belanden. Zo hebben ze de voordelen van vroege gebruikers en kunnen ze de features in hun voordeel gaan gebruiken. Bovendien kunnen ze feedback geven op de diverse features.

Binnen het ecosysteem zullen SPY holders de mogelijkheid krijgen om op diverse beslissingen te stemmen. Het stemmen zal waarschijnlijk maandelijks gebeuren en zal zorgen voor de introductie van nieuwe features en oplossingen binnen het ecosysteem. De toekomst van het ecosysteem zal op die manier bepaald worden door de community.

De token holders zullen ook toegang krijgen tot webinars waar ze met de ontwikkelaars van het project in gesprek kunnen gaan. Zo blijven ze ook op de hoogte van de nodige informatie en ontwikkelingen binnen het ecosysteem.

SpacePay lost veel bestaande problemen op

SPY kan een 100x token worden

Met de revolutionaire aanpak en initiatieven voor het holden van de token, kan SPY zomaar een 100x token worden.

Crypto tokens die problemen oplossen kunnen veel adoptie verkrijgen als investeerders al vroeg veel beginnen te verzamelen van de token.

Het makkelijke gebruik en de oplossing van veel problemen kan SPY zeker helpen. Zowel institutionele investeerders als individuele investeerders zullen naar dit project komen.

Er zijn nu ook steeds meer investeerders die de token kopen. Dit is ook het geschikte moment om de token aan te schaffen, aangezien bij exchange listings de waarde flink kan gaan stijgen.

Om tokens aan te schaffen moet je naar de presale website gaan en je wallet verbinden. Het platform accepteert onder andere WalletConnect, Trust Wallet, MetaMask en Coinbase Wallet. Je zult binnen je wallet de contracts goed moeten keuren.

Het enige wat je moet doen om jouw tokens veilig te stellen is de richtlijnen volgen en de benodigde informatie invullen.

DOE NU MEE MET DE SPACEPAY PRESALE

Website    |    Twitter    |  Telegram 

Lees meer over:
SpacePaySpacePay presale

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...