BNB koers op punt van breakout – gaat Binance Coin stijgen naar $700 in nieuwe crypto rally?

572 totale weergaven
BNB koers op punt van breakout – gaat Binance Coin stijgen naar $700 in nieuwe crypto rally? |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De crypto markt blijft zich ontwikkelen met volatiele koersontwikkelingen, en Binance Coin (BNB) vormt daarop geen uitzondering. Sinds het begin van oktober is BNB begonnen met het herstellen van verliezen die eerder in september hebben plaatsgevonden, toen de koers onder de $ 500 zakte. Na een dip tot $ 477 aan het einde van september, is de koers nu bezig met een herstel dat de aandacht trekt van investeerders en traders.

Kan BNB binnenkort doorbreken naar $ 700? Lees in dit artikel meer over huidige koers van BNB en de toekomstvoorspellingen van de koers. 

Technische Analyse BNB

Als we de huidige koers van BNB gaan bekijken zien dat er sinds september een stijgende trendlijn is ontstaan. Dit patroon wijst in de meeste gevallen op een aanhoudende koopdruk. Dit technische patroon geeft ook aan dat investeerders bereid zijn om de BNB tegen een hogere prijs aan te schaffen. Dit is te zien aan het feit dat BNB onlangs een hoogtepunt van $ 610 heeft bereikt, om daarna terug te vallen naar $ 595.

BNB koers - Bron: TradingView
BNB koers – Bron: TradingView

Ondanks deze terugval van 1,9% in de afgelopen 24 uur blijft het momentum van de BNB koers verwachting over het algemeen positief. De volgende kritieke weerstand bevindt zich rond de $ 615. Mocht de koers door deze barrière breken, dan ligt de weg open richting de $ 700, wat een aanzienlijk potentieel biedt voor beleggers.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Ondanks kleine dip genoeg ruimte voor groei

De koers van BNB is de afgelopen 24 uur wat teruggezakt en schommelt nu rond $570-$580, maar dit hoeft geen reden tot zorg te zijn. De weerstand bij $ 615 blijft het belangrijke punt om in de gaten te houden. Als de koers dit niveau weet te doorbreken, kan een snelle stijging naar $ 700 volgen, wat de positie van Binance Coin flink zou versterken.

We zien ook dat de meeste technische indicatoren aangeven dat er genoeg ruimte is voor groei. De RSI staat momenteel op 33, wat wijst op een oversold fase. Dit kan erop wijzen dat de koers te ver is gedaald en dat er ruimte is voor herstel, vooral als de koopinteresse de komende dagen toe blijft nemen. Een doorbraak boven de $ 615 zou een sterk signaal zijn voor verdere groei.

RSI van BNB geeft een oversold situatie aan - Bron: TradingView
RSI van BNB geeft een oversold situatie aan – Bron: TradingView

De Open Interest (OI) laat ondanks de kleine daling aan contracten zien dat het volume met 39% is gestegen. Handelaren zijn zich dan ook volop aan het voorbereiden op mogelijke bewegingen in de koers. Wat dan weer een heel positief teken is en betekent dat er groei wordt verwacht. 

Open Interest BNB toegenomen - Bron: Coinglass
Open Interest BNB toegenomen – Bron: Coinglass

 

 

Toekomst voor BNB

Als de koers doet wat voorspeld is en door de weerstand van $ 615 weet te breken, is een stijging naar $ 700 niet vergezocht. Dit zou een mooie kans kunnen zijn voor investeerders die nu instappen.

Het is voor beleggers altijd slim om de technische niveaus goed in de gaten te houden. Een doorbraak boven de huidige weerstand zou niet alleen de waarde van BNB kunnen opdrijven, maar ook bredere gevolgen hebben voor de rest van de cryptomarkt, die mogelijk aan de vooravond van een nieuwe rally staat.

 

Stop niet al je eieren in één mand en diversifieer je portfolio

Investeerders doen er altijd goed aan om hun portfolio te diversifiëren met kleine projecten die vaak op korte termijn leuke rendementen kunnen opleveren. De ideale projecten hiervoor mijn meme coin projecten die zich in de presale fase bevinden. Twee hiervan behoren tot de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment, innoverende Pepe Unchained en Flockerz.

Pepe Unchained ($PEPU) – Layer-2

Pepe Unchained introduceert de toekomst van meme coins met een Layer-2 blockchain die gebouwd is boven op de traditionele Layer-1.

Pepe Unchained ($PEPU) presale introduceert Layer-2 technologie
Pepe Unchained ($PEPU) presale introduceert Layer-2 technologie

Deze innoverende technologie zorgt ervoor dat transacties veel sneller en efficiënter kunnen worden afgehandeld. Ook kunnen investeerders door de native $PEPU tokens te staken passief inkomen generen en geweldige beloningen ontvangen. 

Op dit moment heeft het project al meer dan $ 21 miljard weten binnen te halen en hiermee hebben ze bijna hun doen van $ 22 miljard weten te bereiken. Het gaat ongelofelijk hard, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent. 

Je kan de tokens aanschaffen door je MetaMask Wallet te creëren als je deze nog niet hebt. Hierna vul je deze aan met je favoriete crypto en ben je klaar op de $PEPU token te kopen en te staken. 1 $PEPU is nu verkrijgbaar voor $ 0,01176.

 

Flockerz ($FLOCK) – Vote-to-Earn

Investeerders die zich aansluiten bij het Flockerz project staat een uniek Vote-to-Earn systeem te wachten. Dit kleine crypto project is volledig gefocust op het ontwikkelen in bevorderen van een community die het lot van de token in eigen handen heeft.

Als investeerder is jouw stem degene die de koers van het project bepaald. Of het nu om de marketing gaat of andere belangrijke beslissingen over het project, jouw stem geld. Ook zal je na het uitbrengen van je stem altijd beloond worden in de vorm van $FLOCK tokens.

Flockerz ($FLOCK) Presale unieke Vote-to-Earn systeem
Flockerz ($FLOCK) Presale unieke Vote-to-Earn systeem

Als je deze tokens gaat staken kun je ook nog een passief inkomen verdienen. Wees er tijdens de presale snel bij en wacht niet te lang om jouw tokens aan te schaffen voor een goedkope prijs van $ 0,0058394. De prijs zal namelijk binnenkort gaan stijgen.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...