Trump vs Harris in FreeDum Fighters crypto presale haalt ruim $200k op in 4 dagen – nu investeren?

594 totale weergaven
FreeDum Fighters crypto presale |

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De gloednieuwe crypto presale van FreeDum Fighters ($DUM) heeft sinds het einde van vorige week een sterke startsprong gemaakt en heeft zo in 4 dagen tijd al meer dan $ 200.000 opgehaald. Het nieuwe project trekt massaal de aandacht van zijn eerste investeerders nu de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen nadert.

Deze meme coin geeft een unieke en grappige draai aan de verkiezingen en de strijd tussen voormalige president, Donald Trump en de huidige Vicepresident, Kamala Harris. Het project maakt gebruik van de blockchain-gebaseerde avatars gebaseerd op beide kandidaten, terwijl investeerders op hun favoriet kunnen stemmen.

Trump wordt vertegenwoordigd door MAGATRON, de MAGA-Machine, terwijl Harris wordt vertegenwoordigd door de cyborg, Kamacop 9000, ook wel de Fighter of Injustice.

De nieuwe presale is een manier voor investeerders om op een leuke manier mee te doen aan deze alternatieve Amerikaanse verkiezingen in de strijd tussen Trump vs Harris. Je kunt $DUM vandaag nog voor de laagste presale prijs van $ 0,00005 per stuk kopen, voordat deze prijs op donderdag voor het eerst zal stijgen.

Er is geen tijd te verliezen, want de eerstvolgende stijging zal nog een extra 50% bovenop de huidige prijs gooien.

Maak gebruik van de hoge staking beloningen van FreeDum Fighters

De crypto presale van FreeDum Fighters heeft al veel aandacht getrokken, zowel onder Trump supporters als Harris supporters. Beide kandidaten hebben hun eigen staking pool en door $DUM te kopen tijdens de presale, kun je direct beginnen met het verzamelen van beloningen.

Kamacop heeft op het moment de hoogste staking APY, die op het moment nog op 1794% ligt, terwijl MAGATRON de leiding heeft en daarom nog een APY van 425% biedt. Ondanks de lagere APY, stemt een groot deel nog steeds voor MAGATRON.

FreeDum Fighters is een tweede manier voor supporters om te laten zien wie hun favoriete presidentskandidaat is. Ze kunnen hun kant binnenkort via debatten op social media verdedigen en komen daarmee in aanmerking voor extra $DUM airdrops.

Onafhankelijk van welke partij je hebt gekozen, kun je gigantische beloningen verdienen op basis van de argumenten die je geeft tijdens het debat en hiermee kunt winnen. De winnaars van het debat delen beloningen uit een speciale reward pool.

Freedum Fighters, welke altcoin gaat exploderen

Het verzamelen van $DUM tokens tijdens de presale kan een echte game changer zijn. De meme coin kan een grote boost krijgen na de uitslag van de verkiezingen, terwijl het project een leuke vorm van gamificatie biedt, waarmee het nog meer fans kan aantrekken.

Ook kan $DUM meeliften op andere populaire PolitiFi meme coins, waaronder MAGA (TRUMP) en MAGA Hat ($MAGA), die samen een marktwaarde van meer dan $ 200 miljoen hebben bereikt. Ook aan Harris’ kant kan de token meeliften op Kamala Harris ($KAMA) en Joe Biden ($BODEN).

$DUM maakt echter het verschil door niet een enkele partij te kiezen, maar juist in te spelen op de strijd tussen de twee kandidaten en door de community hier op een leuke manier bij te betrekken. Maar afhankelijk van het succes van de presale zouden er nog meer FreeDum Fighters onthuld kunnen worden.

Omdat het project potentie heeft om ook op langere termijn relevant te blijven, heeft het de aandacht getrokken van crypto analisten zoals Jacob Crypto Bury. De bekende crypto Youtuber denkt dat $DUM potentie heeft om x10 te gaan voor vroege investeerders en is vooral enthousiast over de combinatie hiervan met de hoge staking beloningen.

https://www.youtube.com/watch?v=6bXrnOFw75U

Trump vs Kamala – de McDonald’s stunt van Trump 

Afgelopen zondag is er een tweet gedeeld waarin je Trump kunt zien werken bij McDonald’s en zich bezig hield met het aannemen en maken van bestellingen. Dit was een stunt van de voormalige president om te laten zien dat hij ook een alledaagse burger is.

De stunt deed hij nadat Kamala Harris claimde te hebben gewerkt bij de fastfoodketen tijdens haar studie bij Harvard.

Toen Trump echter ondervraagd werd, leek zijn stunt een blunder te zijn, omdat hij geen duidelijk antwoord wist te geven op de vragen over het minimumloon. Ook heeft McDonald’s-afstand gedaan van Trump na zijn recente stunt.

Met nog zo’n twee weken voor het einde van de verkiezingen, blijkt uit recente polls dat Harris in vier staten nog steeds de leiding heeft, namelijk Georgië, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin. Pennsylvania, een van de grootste staten van de VS, telt 94% van d stemmen voor Harris, met 47% voor Trump.

Als we echter kijken naar de peilingen op Polymarket, zien we dat Trump nog 64% van de stemmen heeft, met de overige 36% voor Harris. Een vergelijkbaar beeld is te zien in de presale van FreeDum Fighters, waar MAGATRON 75% van de stemmen heeft en Kamacop 25%, ondanks haar hogere staking beloningen.

FreeDum Fighters Trump vs Harris

Het is duidelijk dat de crypto markt graag wil dat Trump de verkiezingen wint, omdat Trump gezien wordt als de meest pro-crypto kandidaat tussen de twee. In het geval dat Trump wint, zou de Bitcoin koers sterk omhoog kunnen gaan en dit jaar nog een nieuwe all-time high kunnen bereiken.

Deze stijging zou dan ook een extra boost kunnen geven aan de FreeDum Fighters koers, wat betekent dat de meme coin op het moment nog ondergewaardeerd zou kunnen zijn.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Doe mee aan de FreeDum Fighters presale en pak een deel van de 108 miljard $DUM tokens 

Nu het einde van de verkiezingen nadert en de spanningen toenemen, zijn PolitiFi tokens zoals $DUM klaar voor een grote stijging, terwijl de markt zich bezighoudt met wie de volgende leider van de VS wordt.

FreeDum Fighters is een leuke manier om mee te liften op deze trend en biedt investeerders de kans om mogelijk veel geld te verdienen met het supporten van hun favoriete strijder.

Er zijn in totaal 108 miljard $DUM tokens te koop tijdens de presale, waarvan nog een extra 54 miljoen tokens beschikbaar zijn in de staking pool, waar je een deel van kunt krijgen door simpelweg te stemmen op je favoriete kandidaat.

Je kunt $DUM kopen via de officiële website, dit doe je door je crypto wallet te verbinden en ETH, BNB, SOL, USDT of USDC in te wisselen voor $DUM tokens. Je kunt tokens kopen via Ethereum, de Binance Smart Chain, Base en Solana, terwijl enkel staking mogelijk is via Ethereum en Solana.

Als stap om investeerders extra zekerheid te geven, heeft FreeDum Fighters een audit laten doen voor zijn smart contract, bij zowel Coinsult als Solidproof, waaruit blijkt dat er hierin geen belangrijke problemen zijn gevonden.

Neem deel aan de community en blijf op de hoogte van de laatste updates via Telegram en X.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...