BingX introduceert ShieldX om cryptobeveiliging te verbeteren na hack

615 totale weergaven
|

 

BingX heeft na een recent beveiligingsincident snel alle activiteiten hersteld en de stortingen en opnames voor gebruikers wereldwijd hervat. In reactie hierop heeft de exchange “ShieldX” gelanceerd, een robuust nieuw beveiligingsinitiatief gericht op het versterken van de bescherming van digitale activa en het stellen van een nieuwe norm voor cyberbeveiliging in de crypto-industrie.

ShieldX beveiligingsverbeteringen

ShieldX introduceert een meerlagig verdedigingssysteem dat een verbeterde firewall voor de portemonnee en samenwerkingsverbanden met toonaangevende beveiligingsbedrijven omvat om 24 uur per dag bewaking en detectie van bedreigingen te bieden. Deze verbeterde firewall is gericht op het detecteren en voorkomen van externe bedreigingen en beveiligt gebruikersactiva tegen ongeautoriseerde toegang.

Naast de nieuwe firewall heeft BingX een hacker bounty programma opgezet, waarbij beveiligingsonderzoekers worden beloond voor het identificeren van potentiële kwetsbaarheden. Om te zorgen voor consistente verbeteringen in de beveiliging zal BingX regelmatig grondige audits uitvoeren met onafhankelijke beveiligingsbureaus.

Snelle respons en toewijding aan beveiliging

Vivien Lin, Chief Product Officer van BingX, sprak haar vertrouwen uit in de veerkracht van de beurs: “Onze snelle reactie op het recente incident, gekoppeld aan de lancering van ShieldX, onderstreept onze toewijding aan transparantie, veiligheid en innovatie. We zijn toegewijd aan het bieden van een veilige handelsomgeving, versterkt door partnerschappen en voortdurende verbeteringen.”

Over BingX

BingX, opgericht in 2018, bedient wereldwijd meer dan 10 miljoen gebruikers en biedt een scala aan producten, van spot- en derivatenhandel tot copy trading en vermogensbeheer. In 2024 werd BingX de belangrijkste partner van Chelsea FC, waarmee het zijn bereik uitbreidde naar sportsponsoring.

Lees meer over:
BingXcryptobeveiliginghack

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....