Meme coin pump zet voort: Flockerz crypto presale bereikt $1 mln mijlpaal – beste crypto investering?

42 totale weergaven
Meme coin pump zet voort Flockerz presale |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Flockerz presale is nog maar een maand aan de gang en het project heeft al meer dan $ 1 miljoen opgehaald. Bij dit nieuwe meme coin project, ook wel de “People’s Meme Coin” genoemd, heeft de community het voor het zeggen. De investeerders bepalen welke richting Flockerz opvliegt met het vote-to-earn (V2E) mechanisme en verdienen tokens met het uitbrengen van hun stem. Is dit de beste crypto investering?

De reden dat investeerders massaal op de Flockerz ($FLOCK) crypto presale afgaan, is omdat dit project de eerste crypto is waar zij de controle hebben over de meme coin. De token kost op dit moment $ 0,0058862 per stuk en kan mogelijk behoorlijk gaan stijgen als het eenmaal op de exchanges terechtkomt.

Zo werd Moo Deng ($MOODENG) bijvoorbeeld onlangs op Binance gelist en zien we hoe de coin vrijwel meteen explodeerde en inmiddels 150,7% gestegen is ten opzichte van een week geleden.

Moo Deng koers, CoinMarketCap
Moo Deng koers, bron: CoinMarketCap

Flockerz volgt de kernwaarden van Bitcoin en zet de community centraal

Bitcoin is de eerste cryptocurrency ooit, maar we weten nog steeds niet wie precies achter de alias Satoshi Nakamoto zit. Dat was precies de kracht van Bitcoin, want het gaat er alleen maar om dat crypto autonoom zou moeten functioneren.

Het is dus niet belangrijk welke naam er achter een crypto schuilt, zelfs als het om de beste crypto gaat, en dat weet de crypto presale Flockerz ook. Wat de community wil, is veel belangrijker dan de identiteit achter de makers van het project.

Flockerz stelt zijn investeerders in staat om overal over mee te beslissen. Zo kunnen de investeerders straks bijvoorbeeld bepalen of de maximale token supply moet worden opgeschroefd of dat er een ander consensus mechanisme moet komen.

Wat de investeerder wil, zal het project uitvoeren.

Flocktopia is de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) van Flockerz en geeft de investesteerders toegang tot het geïntegreerde vote-to-earn verdienmodel. De community leden kunnen $FLOCK tokens verdienen door actief te stemmen op de voorgestelde veranderingen.

Met het V2E model van Flockerz, is elke stem van belang.

 

 

Crypto verdienen op geheel nieuwe wijze met het V2E mechanisme

In de wereld van crypto, kennen we behoorlijk wat verdienmodellen. Bekend zijn bijvoorbeeld de play-to-earn games, die vooral in Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika en Afrika voor veel interesse zorgen. Games die belangrijk zijn geweest voor het ontwikkelen van dergelijke verdienmodellen zijn bijvoorbeeld games als Axie Infinity, Decentraland en Sandbox.

De Web3 game Stepn introduceerde bijvoorbeeld Solana’s move-to-earn (M2E) model en onlangs werd er een tap-to-earn (T2E) mechanisme toegevoegd aan het Telegram spel Hamster Kombat.

De game sector op de blockchain is dan ook behoorlijk gegroeid, maar de verwachting is dat het nog veel verder gaat groeien. Daarmee kan deze markt over drie jaar mogelijk tot wel $ 65 miljard waard zijn.

Nu voegt de nieuwe meme coin Flockerz een geheel nieuw verdienmodel toe aan de wereld van crypto. Het is daarmee niet de eerste meme coin die een innovatief idee naar deze sterk groeiende sector brengt, maar terwijl andere meme coins soms de kernwaarde van crypto uit het oog verliezen, namelijk decentralisatie, introduceert Flockerz met het V2E systeem de ultieme vorm van decentralisatie.

Andere crypto projecten worden vaak bestuurd door een enkele beleidsmaker die alle keuzes maakt, maar met het V2E model van Flockerz heeft de community het voor het zeggen en maken zij alle beslissingen voor het project.

De investeerders hoeven dus niet langer van de zijlijn mee te kijken wat de beleidsmakers met hun investering doen, maar zij hebben een directe invloed op de richting die het project opgaat en kunnen daarmee ook nog eens $FLOCK tokens verdienen.

 

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Crypto presale maakt de weg vrij voor een verandering in het bezitten van meme coins

Flockerz is de eerste meme coin die het beleid volledig uit handen geeft aan de community en maakt daarmee een revolutionaire stap naar een nieuwe standaard voor meme coins.

Shiba Inu heeft ook pogingen gedaan tot het maken van een DAO omgeving om de community volledig de controle te geven, maar Flockerz is Shiba Inu voor.

Als we kijken hoe Bitcoin bijvoorbeeld de eerste gedecentraliseerde digitale currency introduceerde en Ethereum de eerste smart contracts, dan zien we een parallel met Flockerz’s V2E mechanisme. Zo zagen we bijvoorbeeld ook bij projecten als Stepn en Axie Infinity hoe dergelijke innovatieve projecten met nieuwe concepten, grote stijgingen doorgemaakt hebben en tot wel 10x gegroeid zijn.

We zijn er al getuige van hoe snel Flockerz een opbrengst van $ 1 miljoen wist op te halen en daarmee een sterke community van $FLOCK bezitters bijeengebracht heeft, dus het goed mogelijk dat Flockerz net als Moo Deng behoorlijke stijgingen gaat zien straks.

Naast het revolutionaire verdienmodel van Flockerz, zien investeerders het project ook als een crypto met toekomst en is het volgens hun dus een interessante lange termijn investering. Deze vroege vogels genieten dan ook van een APY van 1514% op het moment van schrijven.

staking-1024x748.jpg" alt="flockerz staking" width="750" height="548" />

De hoge staking rewards bieden de uitgelezen kans om nu in te stappen en te investeren in een meme coin die niet zomaar een tijdelijk speeltje lijkt te zijn, maar die mogelijk voor een gehele movement kan zorgen in de wereld van crypto.

Heb je jouw $FLOCK tokens nog niet bemachtigd, maar wil je toch onderdeel van de flock community worden? Ga dan naar de officiële website van Flockerz om jouw $FLOCK tokens te bemachtigen voor $ 0,0058862 per stuk. Over iets minder dan drie dagen zal de presale de 18e ronde ingaan, waarbij de prijs opnieuw zal gaan stijgen, dus wacht vooral niet te lang.

Om tokens te kopen, link je je wallet, bijvoorbeeld Best Wallet, aan de widget op de website en ruil vervolgens ETH, BNB of USDT in voor $FLOCK tokens. Je kan daarnaast ook je credit card gebruiken.

De smart contract van Flockerz is volledig onder de loep genomen door Coinsult, die geen kritieke issues heeft kunnen vinden met de code.

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen van het project door je aan te sluiten bij de Flockerz community via X of Telegram.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
crypto presaleFlockerz

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...