Duik dieper in de wereld van Bitcoin: Profiteer van onze aanbieding voor Bitcoin Focus Premium

Wil jij alles weten over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin en het lightningnetwerk? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding en meld je aan voor Bitcoin Focus Premium met de actiecode WELKOMBIJFCOUS. Hiermee krijg je de eerste maand voor slechts één euro toegang tot onze exclusieve content, inclusief interviews, tips en tricks, en meer.

In editie #195 spraken we met Bas Elbers, eigenaar van Mining Wholesale, over de toekomst van duurzaam Bitcoin minen en zijn visie op de markt. Bas deelt zijn verhaal over hoe hij in aanraking kwam met Bitcoin en hoe hij zijn bedrijf opbouwde om bedrijven te helpen energie te besparen én tegelijkertijd bitcoins te delven.

Daarnaast duiken we in editie #196 dieper in de technische mogelijkheden van hiërarchische lightningkanalen en splicing.

Als Bitcoin Focus Premium-lid ontvang je alle nieuwe artikelen als nieuwsbrief in je mailbox en krijg je toegang tot zowel nieuwe als oude content. Bovendien zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen met ons wekelijkse nieuwsoverzicht.

Actie

Bitcoin Focus is dé nieuwsbrief voor Bitcoin Nederland. Bezoek de website voor meer informatie.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met Bitcoin Focus Premium voor slechts €1 met de code WELKOMBIJFCOUS. Word lid van en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin en het lightningnetwerk.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...