Bitcoin Journaal #21: bitcoin industrie opgeschud door nieuwe regels uit Den Haag

In de wereld van bitcoin (BTC) en andere cryptomunten is het nooit rustig. In de vorm van het wekelijkse ‘Bitcoin Journaal’ houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je kunt de podcast volgen op:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wil je bitcoin kopen voor een voordelige prijs? Ga naar broker eToro!

Kortom, weer genoeg te bespreken en dat doen we dan ook in deze nieuwe podcast Bitcoin Journaal #21. Veel luisterplezier en vergeet ons niet te volgen om altijd up to date te blijven.

Vergeet ons ook vooral niet te volgen op je favoriete podcastplatform! Hieronder vind je de links naar Anchor en Youtube.

Anchor

YouTube

if(window.isLoaded==true) { setTimeout(function () { showEmbedInEditorjs('embed_2052904855','https://www.youtube.com/watch?v=1k_Fs774Nbw',' https://www.youtube.com/embed/1k_Fs774Nbw','youtube'); },2000); } else window.addEventListener('load', function () { showEmbedInEditorjs('embed_2052904855','https://www.youtube.com/watch?v=1k_Fs774Nbw',' https://www.youtube.com/embed/1k_Fs774Nbw','youtube'); });

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...