Brokergigant eToro neemt crypto portfolio app Delta over

Brokergigant eToro neemt crypto portfolio app Delta over

eToro heeft Delta, bekend van de gelijknamige crypto portfolio app, overgenomen voor een onbekend bedrag. Goed nieuws voor de scale up Delta, die opereert vanuit Gent, België.

eToro neemt Delta over

De details van de deal zijn onbekend. De blog Techcrunch spreekt over een bedrag van $5 miljoen, maar beroept zich slechts op één bron.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Met de app kunnen beleggers de prestaties van hun cryptovaluta bijhouden. eToro, een bekende naam in de wereld van aandelen, wil een positie verwerven op de internationale cryptomarkt. Zo is men onlangs gestart met het aanbieden van bitcoin op de Amerikaanse markt.

Delta heeft een database opgebouwd van maar liefst 6.000 digitale assets verspreid over 180 exchanges en brokers. De mobiele app is ruim 1,5 miljoen keer gedownload voor iOS en Android. Men spreekt over 'honderdduizenden' actieve gebruikers per maand.

Volgens eToro blijft het team van Delta opereren vanuit België, 'in nauwe samenwerking met ons'.

Interview

Eerder dit jaar spraken we Delta én eToro tijdens de Paris Blockchain Week, waar eToro een van de hoofdsponsors was.

Lees meer over:
app overname crypto broker eToro

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties