Bitcoin Aan Vooravond van Bullrun Volgens Crypto Visionair Doctor Profit!

bitcoin bullrun

Doctor Profit, een bekende cryptoanalist bekend om zijn inzichtelijke wekelijkse rapporten, heeft onlangs zijn optimistische visie op de toekomst van bitcoin gedeeld. Met een gedetailleerde analyse die technische en psychologische aspecten omvat, suggereert Doctor Profit dat bitcoin op het punt staat een “gouden bullfase” in te gaan, gekenmerkt door een ongekende bullish momentum. Maar hoe ziet de voorspelling van deze Doctor Profit er precies uit?

Nieuwe all-time high voor bitcoin?

Zijn voorspelling ziet bitcoin nieuwe all-time highs bereiken, aangedreven door een significante doorbraak boven sleutelweerstandsniveaus, waaronder het behouden van de cruciale grens van $48.500. Deze ontwikkeling, volgens Doctor Profit, is een belangrijk punt dat een grote verschuiving in de markt zou kunnen betekenen, waardoor bitcoin aanzienlijke winsten in de nabije toekomst kan gaan behalen.

Doctor Profit baseert zijn argumentatie op historische gegevens, waarbij hij het belang benadrukt van bitcoin’s bewegingen binnen de .618 Fibonacci retracement zone, vooral volgend op halving evenementen. Gezien de countdown naar de bitcoin halvering van 2024 al is begonnen, en met nog slechts 60 dagen te gaan tot het evenement, is de anticipatie onder investeerders voelbaar.

Doctor Profit onderstreept het belang van bitcoin’s maandelijkse sluiting boven de drempel van $48.500 als een sleutelfactor voor het bevestigen van het begin van een significante bullmarkt. Hij wijst op de huidige bullish sentiment in de markt, ondersteund door factoren zoals de toenemende bitcoin hash rate en het aankomende halvings evenement, als indicatoren van een sterke opwaartse traject.

https://twitter.com/DrProfitCrypto/status/1759210878916841879

Gezonde correcties zijn geen redenen voor paniek

Ondanks de opwinding adviseert Doctor Profit traders tot voorzichtigheid, met name degenen die overwegen om short te gaan op bitcoin. Hij vindt dat de heersende marktomstandigheden overweldigend in het voordeel zijn van een lange termijn bullish vooruitzicht. Hij zegt dat investeerders eventuele potentiële prijscorrecties moeten zien als natuurlijke correcties binnen een gezonde markt, in plaats van als redenen voor alarm.

Lees meer over:
bullrun

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...