Goedemorgen Bitcoin: Miners verdienden 380 miljoen euro in april

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekende hedgefonds manager koopt Bitcoin (BTC) als ‘hedge’ tegen inflatie

De bekende hedgefonds manager Paul Tudor Jones koopt Bitcoin als ‘hedge’ tegen inflatie als gevolg van het massaal bijdrukken van dollars en euro’s.

Tudor denkt dat BTC een handige manier kan zijn om in te spelen op de (aankomende) crisis bij traditionele fiat valuta.

Bitcoin (BTC) miners draaiden 380 miljoen euro omzet in maand april

Bitcoin minen is een lucratieve business. Als je de juiste hardware hebt en goedkope energie kun je als ondernemer mooie winsten behalen. In de maand april werd er voor zo’n 380 miljoen euro aan bitcoin binnen gehengeld.

Belgen verloren in 2019 3 miljoen door Bitcoin fraude, ‘slechts topje van de ijsberg’

Wereldwijd groeit het aantal slachtoffers van bitcoin scams in een rap tempo. Criminelen gebruiken afbeeldingen van bekende mensen, komen met beloftes van mooie winsten of proberen op slinkse wijze direct jouw bitcoin te stelen.

In België is er voor zo’n 3 miljoen euro schade door dit soort praktijken. Volgens de Minister van Financiën is dit slechts het topje van de ijsberg.

[the_ad id=”52096″]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...